Moderatori: Andy, manach, B43XTM
marius.roibu scrie:Duda...nu am nici un ban dar vreau sau imi cumpar pe viitor cate ceva. Vad ca stii despre ce vorbesti si consider ca knoledge ul tau al putea salva multe oase. Daca se poate te rog....Da un top cu cele mai bune sa zicem 2 variante de top si o varianta foarte buna de buget(cum ai exemplificat la cizme) pentru cateva produse gen:
- casca
- armura
- manusi
- ghete
si cam ce crezi tu ca e trebuincios pentru un haiduc de condru!....asa neinitiat si cu sanse mari sa si o ia in freza pe coclau
vrajitoru scrie:stie ce zice duda, dar e scump(dincolo era mai ieftin) la vorba....![]()
m-a convins ca mai bine merg in continuare cu bocancii de munte, ca nu o sa am eu bani de cizme pretentioase....daca as avea toti banii directionati in echipament moto sigur as da, dar mai vreau sa fac si altceva in viata. plus ca la primavara mai trebuiesc bani investiti in moto si daca tot o am, mai vreau sa ma si plimb, oricum o fac prea putin.....
poate zice cineva ceva despre cele 2 produse, cineva care le-a si purtat. nu sunt pretentios, si nici nu ma dau prea mult pe coclauri....
vrajitoru scrie:am ceva banuti si am gasit niste oferte care sunt foarte tentante, dar ma intreb daca merita cu adevarat sau mai bine ma orientez spre altceva care e mult peste din punct de vedere al calitatii si costurile nu sunt exagerate.
http://www.louis.eu/_20fa0927a29286a767 ... _gr=208905
http://www.louis.eu/_20fa0927a29286a767 ... _gr=202456
Multumesc.

vrajitoru scrie:Multumesc Romica.
cu marimea cum e? ca trebuie sa fac comanda si ma gandesc sa fac pt 47 ca de obicei port 46...la tine cum a fost fata de obicei?
transalpina scrie:Va salut,
Am primit casca, comandata de pe net (Scorpion EXO 1000 E11) , si am avut noroc. Se potriveste bine pe forma capului meu. E fixa, nu joaca pe cap si mi se pare destul de comfortabila.
Urmeaza pantalonii, ghetele si manusile (pe care vreau sa le iau pe probate) si vreau ceva sfaturi.
Ar fi de folos sa stiu la ce sa am uit cand cumpar ceva din cele enumerate, ce "dotari" ar fi pt ele, care sunt mai bune din punct de vedere calitativ.
Ce ziceti? Aveti ceva info pentru mine?
Multam.
fabian scrie:......
daca porti 44 esti norocos, mai am o pereche de TCX Infinity GTX cu 400 ron , noi in cutie.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori