coach scrie:Am fost si eu in Muntenegru, luna trecuta (august), dar la Bar, la mare, pentru un pic de odihna.
Intr-adevar, toata tara asta e superba, doar un munte si un viraj, merita toti banii ca sa o cam vizitezi, anul viitor, daca reusesc sa-mi strang ceva banuti din salariul meu de profesor care si asa e cum e, as vrea sa-mi petrec doua saptamani pe acolo, prin toate canioanele, si parcurile nationale. Avantajul meu e ca vorbesc sarbeste
Asa ca daca e cineva care vrea sa facem gasca si sa bantuim un pic prin muntii fostei Yugoslavii sa se anunte. Oricum o sa revin asupra acestei idei undeva prin primavara.
Prin canionul Moravce o sa mai existe drum inca cativa ani, dupa aceea o sa dipara - se construieste autostrada si un baraj pe canion si o sa fie inundat. Pacat, pentru ca e superb.
Si pentru la anul daca e cineva care vrea sa mearba la Bar, recomand cu incredere gazda la care am stat pentru ca apartamentele sunt de 3 stele. si o liniste ca ti-e frica sa vorbesti tare.
Felicitari Mihai
Si eu am fost in Bosnia in parcul Tara si Muntenegru - Budva si vreau sa ma intorc cu moto anul asta neaparat.
Poate ne potrivim in program... zona e de vis oricum si singur de te duci
Mi-am facut prieteni in Bosnia la un kamp de rafting unde putem sta ieftin si facem o tura, si tara si oamenii sunt incredibili
http://www.kamptara87.com/Sa vezi in apa sub tine la 10 metri adincime pastravii cum inoata, sa vezi din barca canion de 100 metri, credeti-ma este un MUST DO
Eu chiar voiam sa rup o boaba de sirba cind ma intorc ca oamenii nu vb decit germana si sirbeste
Daca imi iese, voiam sa ne cuplam 2-3 mobre de aici si femeile in masina, daca nu vin numai cu moto
Podul nu a fost pe traseul meu dar este fenomenal.
Tinem legatura, poate ne intilnim pina atunci la Garnic la festival
Cosmin - 0724 205 722