Moderatori: Andy, manach, B43XTM
alex99 scrie:Salut. Cutia de scule m-ar interesa si pe mine ,daca o mai ai si un pret la ea daca se poate.
claudiuro scrie:Salut
Ma intereseaza niste suruburi pe care le-am pierdut. 1. Suruburile care tin scutul, alea din lateral. 2. Surubul care tine toba de esapament, sus, langa sa. Numai bine.
Andy scrie:Salut. Dai separat bara aia transversala de pe ghidonul din poza (cu tot cu colierele de fizare). Si daca da, la ce pret te gandesti? Merci
Lutzifer scrie:Ceau
Releul de incarcare mai exista? Si daca da la ce pret... si binenteles daca sti ca ii bun
mersi
zilahiszilard scrie:Lutzifer scrie:Ceau
Releul de incarcare mai exista? Si daca da la ce pret... si binenteles daca sti ca ii bun
mersi
releul de incarcare nu mai exista, era si defect. imi pare rau
namaste scrie:Releul de incarcare a ajuns la mine.
Din pacate are aceeasi problema pe care o ai si tu, Lutzifer. La 4000 de ture incarca 18V, mai mult n-am avut curaj sa accelerez.
Din fericire Szilard e un om de nota 10 si mi-a trimis integral banii inapoi, chiar fara sa ceara si releul.
Tot la mine a ajuns si toba de care sunt foarte multumit. O sa o auziti la intrunire.
Toata stima,
Andrei..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori