-roti 2+ 2 gume in plus (cross) -cdi -aripa fata - saua (maro) - far -furca - intrerupatoare - radiatoare - carburator - motor - toba sport - electromotor - saboti frana spate (noi) - kit lant in stare f buna aproape nou - cabluri - suport topcase
am sa fac si o lista de preturi si cu fotografii indata ce imi fac si eu o idee ce cam cat valoreaza pana atunci oferiti voi un pret. inca nu am putut sa il dezmembrez cred ca in weekend urmeaza sa ma dau la el.
Nu vreau sa fac avere din el doar sa ami scot niste banuti cat mai pot.
pana te apuci de el, n-ar strica macar o idee cu starea lui (de genul "intrat sub masina - de tot") ca sa desprindem noi concluzii ca: cadru stramb, plastice zob, etc. sau niste poze semi-detaliu ca sa stim ce se poate cere. normal ca preturile raman pe primul loc. multi cred ca si-ar lua cate ceva, dar un pret prea mare ne-ar duce la "lasa mah ca merge si cu asta crapata"
Pe mine ma intereseaza carenele alea mici laterale ...daca mai sunt intregi si stopul frina spate (sticla rosie). Fa-mi un pret te rog frumos. Tel : 0726307433 - dai doar bip daca esti interesat de tranzactie.