Diferenta intre carburatoare

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Diferenta intre carburatoare

Mesajde namaste pe Mar Dec 01, 2009 12:07 pm

E vreo diferenta intre carburatoarele din 89 si 93?
Am gasit carburatoare de la un TA din 89 si vreau sa mi le pun pe Ta-ul din 93, sau sa schimb doar membranele.

Numai bine..

Andrei..
Tel: 076 7718899
namaste
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: Diferenta intre carburatoare

Mesajde Belbody pe Mie Dec 02, 2009 3:54 pm

La exterior nu e absolut nici o diferenta, poti sa le montezi sigur pe modelul 93, o sa mearga perfect.
Insa daca vrei sa schimbi doar membranele e posibil sa existe o diferenta de lungime intre suberele de acceleratie (cele care sunt solidare cu membrana) de cativa mm, aproape 5mm... nu stiu exact care sunt mai scurte sau care sunt mai lungi.. sau daca diferenta exista la modelele mai sus de 1995...
Oricum, daca le cumperi si vrei sa folosesti numai membranele, cand il cumperi mergi si compara suberele sau roaga-l pe om sa le masoare ..
Dar daca vrei sa le folosesti asa cum sunt cu totul fara sa faci 2in1 nu ai nici o problema.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Re: Diferenta intre carburatoare

Mesajde namaste pe Joi Dec 03, 2009 6:17 pm

Multam,

m-au sunat parintii ca mi-au sosit carburatoarele. In week vad si cad de bune sunt membranele. Voi schimba si carburatoarele, ca sa evit orice incompatibilitate.

Numai bine.
Tel: 076 7718899
namaste
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 0

Înapoi la Discuţii generale