Diferente TA - AT

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Diferente TA - AT

Mesajde reltih pe Sâm Oct 23, 2010 12:59 am

hai man ca numa ciondaneala nu e asta, dar hai ca se supara Korben pe noi si ne :box
ai dreptate 77% sa fie :gunman
am tampit dracu cu smiley-urile astea noi :wheelie apropo asta trebuia sa fie transalp nu cutie cu piulite
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde kempflar pe Vin Dec 24, 2010 7:08 pm

Salutare!
Am si eu o intrebare: e mai joasa seaua la Transalp decat la Africa Twin?
kempflar
Cum ii zice la ....

Mesajde kempflar pe Vin Dec 24, 2010 7:21 pm

Salutare! :Salutare:
As dori sa stiu daca Transalp-ul are seaua mai jos decat Africana, ca am stat pe o A T si nu ajungeam complet cu picioarele jos, doar cu jumate.In alta ordine de idei, se poate regla ceva , gen sea, furci, pt a putea scadea din inaltime? Merci anticipat!
kempflar
Cum ii zice la ....

Mesajde Mama_Zmeilor pe Mar Dec 28, 2010 3:46 am

kempflar scrie:Salutare! :Salutare:
As dori sa stiu daca Transalp-ul are seaua mai jos decat Africana, ca am stat pe o A T si nu ajungeam complet cu picioarele jos, doar cu jumate.In alta ordine de idei, se poate regla ceva , gen sea, furci, pt a putea scadea din inaltime? Merci anticipat!

Salut,

Nu m-am suit pana acum pe o Africana, dar in ce priveste inaltimea Transalp-ului, exista cateva solutii:
- sa coborata (originala Honda): este cu 3 cm mai coborata decat cea normala
- kit-uri de coborare, de ex. http://www.motorcyclenews.com/ImgGaller ... 133277.jpg

Eu mi-am comandat o sa coborata (si io mi-s 'hight challenged', la 1.74m). Cu saua normala ajung cu varfurile picioarelor. Deja am culcat-o de cateva ori stand pe loc sau facand manevre la viteza foarte mica. Sper ca saua coborata sa-mi rezolve problema :).
Nu am vrut sa o cobor cu totul pt ca vreau sa ramana inalta destul cat sa intru un pic si pe hartoape.

Florin
Mama_Zmeilor
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 20000

Mesajde B43XTM pe Mar Dec 28, 2010 9:39 am

eu am mers doar un pic pe o africana si as spune ca are saua mai jos (daca nu la acelasi nivel cu transalpul). Spre deosebire de transalp are saua un pic mai ingusta si ar trebui sa ajungi mai usor la pamant, asta daca proprietarul nu a facut saua mai lata pentru confort.

Transalp (99): Seat height 850mm
Africa Twin (99): 870 mm (34.3 inches) If adjustable, lowest setting
:Salutare:
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde kempflar pe Vin Dec 31, 2010 8:29 am

Merci de raspunsuri!
Alex, ti-am citit blogul cu lucraturile tale. Esti un mare mester! Respectele mele :Dejtu2: .
Florin, vad ca esti tot din TM. Crezi ca putm sa ne intalnim :beer sa ma urc si eu pe Transalp,sa vad cum stau pe el? Ti-as fi recunoscator :hainoroc: ..eu am 1,76...si picioare scurte :headeache
Sarbatori fericite in continuare!!
kempflar
Cum ii zice la ....

Anterior

Înapoi la Discuţii generale