fade2black scrie:Dov, nu lua totul in serios. Mai bagam si noi cate o duma pe aici sa mai inverzim atmosfera.
Altfel misto mobra ai.
Numai bine,
Fade
Pai aia incercam si eu.
Merci
A ta e mai faina ca e "dezbracata"
Sa auzim de bine!
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
fade2black scrie:Dov, nu lua totul in serios. Mai bagam si noi cate o duma pe aici sa mai inverzim atmosfera.
Altfel misto mobra ai.
Numai bine,
Fade
dov scrie:vintze scrie:dov scrie:Pentru cei care vor sa faca cumparaturi de la Louis si vorbesc nemteste de fac febra la maini (aici subscriu), am gasit un manual de utilizare a acestui site.
http://www.kronaumoto.ro/manual.htm
lol, adika n-ai invatat germana pana acum?!?!?!?
Nu asta e problema, ci faptul ca n-o sa reusesc sa invat niciodata aglomeratia aia de consoane asamblate in cuvinte interminabile, la care mai sunt aruncate la misto cateva vocale, de ti se-noada limba.
Daca te referi strict la denumirea articolelor moto, acolo am inceput sa prind cate ceva.
Am tot respectul pentru cei care au invatat nemteste.
B43XTM scrie:promotie la sacii de dormit de la Louis 10002361 cu 20E, are 630g, si e mare cat o sticla de 2L.
eu am comandat 2 bucati (si eu si prietena), de vara, asa.
Andy scrie:Un site gasit de Dan cu diverse chestii pe care cei de la Honda vor multi bani... AICI.
dan_motor2003 scrie:Andy scrie:Un site gasit de Dan cu diverse chestii pe care cei de la Honda vor multi bani... AICI.
Pe e-bay l-am gasit cand cautam asa ceva.
HINT: cand cautati pe ebay incapeti pe .com apoi .it si .de ....va mariti considerabil sansele!!!!
Salutari!!!
Belbody scrie:Sa traiesti omule, multumesc de pont.
Deja mi-am facut:
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori