Si tot umbland pe campiile www-ului iaca de ce am dat: LINK. Alex vad ca tace, tace si le face... asta dupa ce le coace (ex. policarbonatul ptr. parbriz).
M-a intrebat cineva ce parere am de aparatu' din linku' de mai jos... http://www.okazii.ro/catalog/39359486/P ... ml#galerie Pai ce parere sa am? Ar fi interesant un nou topic cu continut de glume, poante, susanele, tzepe.
(De fraza asta am ras si cu dosu': "se introduce in priza cea mai apropiata de contorul dumneavoastra" Dar nici comentariile "clientilor multumiti" nu sunt mai prejos
Cred ca am o pb la toba(este prea silentioasa).Pe vremea cand nu aveam transalpul si mergeam pe la intruniri si atunci cand trecea pe langa mine un transalp in primul rand imi atragea atentia un sunet ca de fluerice venit de la toba concomitent cu acceleratia.Ei bine a venit timpul si mi-am luat si eu unul an de fab.`91 PD06 xl 600v ,numai ca al meu nu face este foarte silentios si ma cam oftica ca-mi placea la nebunie sunetul acela.Ma puteti ajuta cu un sfat sau daca stiti cam ce ar avea ?