Buna ziua,
Am rezolvat totul la companie.Atv-ul este la ei.Cred ca v-au contactat deja de ieri.
Acum ei asteapta confirmarea de la mine.
Deoarece trimit atv-ul in Romania,m-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta.Scuze ca imi iau acum aceasta masura.
Ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa il cumparati,trebuie sa trimiteti 500 Euro pe numele unei rude din familia dumneavoastra prin western union.Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra
platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu.Apoi eu voi intra pe siteul western union si voi verifica daca sunt banii.Daca totul va fi ok,voi da drumul la
transport.Apoi dupa ce ajunge in Romania si dupa ce il testati,mergeti sa schimbati destinatarul banilor cu numele meu iar restul de bani ii dati la agent.In felul acesta banii dvs sunt in siguranta pentru ca numai cel din familia dvs. poate sa ii scoata sau dumneavoastra sa ii retrageti.
Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.
O sa va rog sa specificati ca ruda dvs este in Anglia pentru ca eu sa pot verifica banii de aici.
Ruda dvs nu trebuie sa fie in Anglia pentru ca trimiteti banii doar ca sa ii verific si nu trebuie sa ii retraga acea ruda.
Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,oras,suma bani.
Cum trebuie sa trimiteti:
Nume Prenume: ruda a dumneavoastra
Oras: Londra
Tara: Anglia
Suma:500 Euro
Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti
...........................................................................................................................................
Aici am inchis afacerea scriind o scrisoare pe masura.Intrebare:ati patzit careva cu omul asta?

News