Echipamente moto

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Echipamente moto

Mesajde florin_bgdn pe Vin Feb 19, 2010 11:28 am

Hai salutari.

Unii dintre voi ma cunosc si stiu ca nu sunt deloc mic... :porc: Rautaciosii ar putea spune ca sunt chiar exagerat de mare. :HMM:
Ei bine, m-am chinuit 6 luni sa imi gasesc o geaca pe dimensiunile mele. In final, am cumparat o geaca facuta dupa masurile mele.

In concluzie, am decis sa ofer altora ceea ce eu nu am avut: posibilitatea sa isi ia, fara bataie de cap, o geaca potrivita pentru ei.
Si daca mai sunt si preturi bune, cred ca nu se supara nimeni. :)

http://www.motosuite.ro

Doar un exemplu:
Geaca textila, cu protectii hard - 323 RON. http://www.motosuite.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=4&products_id=32

Sa ne-auzim de bine si sa se termine iarna asta odata !! :bounce:

Florin
... da-i ca merge...
florin_bgdn
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: Echipamente moto

Mesajde mmario pe Vin Feb 19, 2010 4:11 pm

Salut, :Salutare:

Pantaloni de touring din material textil sau piele cu protectii in genunchi, coapse si fund pot gasi la tine?
Eu am 1:85 si 95 kg.
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Mesajde florin_bgdn pe Vin Feb 19, 2010 5:02 pm

Salut,

Inteleg ca ai vrea doar pantaloni? (la piele ma gandeam la setul de piele din 2 piese, care se prind intre ele cu fermoar).

Pentru pantaloni textili intrebasem deja la producator si mi-a transmis ca poate sa le faca cu protectii la solduri si genunchi. Pentru fese nu am intrebat, insa sunt sigur ca se poate sa pua protectie si pentru buca :P
Pretul ar fi de 275 RON, din care scadem (conform ofertei de pe http://www.motosuite.ro) 10%. :)
Ar ramane de plata 247.5 RON. Rotunjiti cu o bere, pe care tin sa o dau, pretul ar fi de 240 RON.

In ceea ce priveste masura: trebuie sa stiu fie marimea ta in dimensiuni standard (M, L, XL, XXL, etc), fie 2 lucruri:
1. circumferinta la burta (lasa ceva joc pentru ca atunci cand stai pe moto stai usor ghemuit si nu vrei sa te stranga)
2. lungimea cracului, masurata dintre picioare (cu ceva joc pentru instalatie :P) si pana la glezna. tine cont ca atunci cand esti pe moto, piciorul este flexat si pantalonul se mai ridica putin si nu vrei sa iti treaca curentii prin glezne.

Bafta,
Florin :Salutare:
... da-i ca merge...
florin_bgdn
Merg pe o roata

Mesajde mmario pe Vin Feb 19, 2010 6:19 pm

florin_bgdn scrie:Salut,

Inteleg ca ai vrea doar pantaloni? (la piele ma gandeam la setul de piele din 2 piese, care se prind intre ele cu fermoar).

Pentru pantaloni textili intrebasem deja la producator si mi-a transmis ca poate sa le faca cu protectii la solduri si genunchi. Pentru fese nu am intrebat, insa sunt sigur ca se poate sa pua protectie si pentru buca :P
Pretul ar fi de 275 RON, din care scadem (conform ofertei de pe http://www.motosuite.ro) 10%. :)
Ar ramane de plata 247.5 RON. Rotunjiti cu o bere, pe care tin sa o dau, pretul ar fi de 240 RON.

In ceea ce priveste masura: trebuie sa stiu fie marimea ta in dimensiuni standard (M, L, XL, XXL, etc), fie 2 lucruri:
1. circumferinta la burta (lasa ceva joc pentru ca atunci cand stai pe moto stai usor ghemuit si nu vrei sa te stranga)
2. lungimea cracului, masurata dintre picioare (cu ceva joc pentru instalatie :P) si pana la glezna. tine cont ca atunci cand esti pe moto, piciorul este flexat si pantalonul se mai ridica putin si nu vrei sa iti treaca curentii prin glezne.

Bafta,
Florin :Salutare:

Salutare Florin,

Eu vreau doar pantaloni pentru mine. Momentan am o geaca de piele, dar nu-mi surade sa dau o avere pe pantaloni de piele acum, decat daca vii tu cu un design sa-mi placa si care sa aiba un pret deosebit :ciclop2:

Despre pantalonii textili nu suna rau ce spui mai sus, dar mai da-mi niste detalii:
3. Ce material textil se foloseste? (are protectie la ploaie?) (care sunt conditiile de spalare?)
4. Materialul textil este alternat cu material elastic in vreo zona a pantalonului?
5. Pantalonii au vreo aerisire cu fermoar?
6. Pot avea un fermoar vertical de vreo 20cm la partea de jos pentru a evita intrarea frigului sau pentru a favoriza aerisirea?
7. Ce fel de protectii se vor folosi pentru solduri si genunchi?
7.1. Tipul de material (kevlar sau altceva)
7.2. Daca sunt compuse din 2 parti (una moale pe interior si un material tare pe exterior - eu la geaca am protectii detasabile cu metal pe exterior si un burete tare pe interior)
7.3. Protectiile la genunchi si coapse sunt detasabile sau nu?
7.4. Legat de protectii "de fund": ma gandisem la niste intarituri de la stanga la dreapta deasupra feselor (dar nu e chiar f. important, adica se poate renunta la ele);
8. Matisa interioara pentru frig se poate include? (si cu ce pret);
9. Geaca mea are un fermoar complet la spate. Se poate coase partea de jos a fermoarului gecii pe pantalon?

Sper sa nu te fi plictisit de atatea intrebari... :big2:
Toate aceste lucruri le intreb sau verific cu ochii cand am caut intr-un magazin pantaloni de genul asta.
Ideea este sa stiu exact in ce investesc.
Si o ultima intrebare catre producatorul cu care discuti tu:
Se pot face pantaloni din material de jeans cu protectii nedetasabile? :roll:

Multumesc pentru timpul acordat,
Marius
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Mesajde florin_bgdn pe Vin Feb 19, 2010 7:39 pm

Cei de care zici tu sunt pantalonii perfecti :)

Am pus toate intrebarile si astept raspunsurile, ca sa nu vin cu raspunsuri pe bucati.
Fiind vineri seara, e posibil sa asteptam cateva zile dupa ele.

Week-end placut,
Florin
... da-i ca merge...
florin_bgdn
Merg pe o roata

Mesajde florin_bgdn pe Vin Feb 19, 2010 9:20 pm

Good news, am primit raspunsul. :hainoroc:

Se poate face aproape orice (pai putin partea cu protectiile metalice).
Se pot face jeansi cu protectie.
Se pot face pantalonii cu captuseala (eventual detasabila).
Se poate rezolva si cu fermoarul, numai ca este mai complicat in sensul ca tu ai deja jumatate de fermoar la geaca si trebuie sa stim si noi ce jumatate, ce lungime, ce model (dimensiuni dinti si spatiul dintre ei), etc.

Producatorul are deja in portofoliu seturi textile geaca-pantalon. Am uploadat pe http://www.motosuite.ro si eu un set de felul acesta:
http://www.motosuite.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&products_id=82.
Again, pretul este imbatabil :P

La pantalonii pe care ii doresti, trebuie sa te hotarasti exact cum ii vrei (ex. unde sa fie aerisirile si cat de mari) si apoi va trebui sa cer un pret ferm pentru modelul "mmario" :)

Uite un exemplu de pantalon.
Fişiere ataşate
DSC01048.JPG
... da-i ca merge...
florin_bgdn
Merg pe o roata

Mesajde mmario pe Lun Feb 22, 2010 6:15 pm

florin_bgdn scrie:Good news, am primit raspunsul. :hainoroc:

Se poate face aproape orice ................

Salutare,

Cand am pus intrebarile alea am vrut sa stiu ce se face in limita banilor spusi la inceput.
Ca sa trecem la pasul urmator, iti propun sa-mi arati cum arata un pantalon ca acela din setul textil.
De orice marime si orice culoare.
Cand o sa pun eu mana pe el o sa-ti spun exact cum il vreau. In scris.

Marius
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Mesajde florin_bgdn pe Mar Feb 23, 2010 11:44 am

Daca vii joi la intalnire, promit si eu ca vin cu pantalonii dupa mine. :)

Iar in banii de care am vorbit mai sus se pot face pantalonii pe care i-ai vazut in poza, cu protectii hard la solduri si genunchi.
Daca preferi o alta culoare nu e o problema, cata vreme te mentii in marimile standard, intre XXS si 5XL.

Pentru dimensiuni custom, e nevoie de pret custom, pe care il obtin punctual de la producator.

Propun sa mutam discutia pe privat, pentru ca riscam sa enervam pe cei din jur.

Merci, :Salutare:
Florin
... da-i ca merge...
florin_bgdn
Merg pe o roata

Mesajde mihai m pe Mar Noi 16, 2010 9:13 pm

salutari

mai e valabila chestia cu pantalonii?
ca as cam vrea asa,ca cei din poza (poate ca in loc de albastrul ala de la genunchi sa fie gri sau negru), cu protectii hard la sold si genunchi si captuseala detasabila

Imagine

dimensiunile:

circumferinta: 100cm
distanta de la "subtioara" la glezna :80 cm

daca pretul se mentine la 250-280 ron,se poate considera comanda ferma

mersi mult de tot

Mihai
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde fabian pe Mar Noi 16, 2010 10:01 pm

am o pereche de pantaloni cordura fastway (purtati de 4-5 ori) marimea XXL.Cod louis
20865206 -pret 100 ron (fara protectii genunchi incluse)

si o geaca roleff xl - 100 ron

ps: eu usnt la marimea M acum :)
fabian
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 15

Mesajde coach pe Mie Noi 17, 2010 9:00 am

fabianeeeee
iubesti de ai slabit atata???????
coach
Merg pe o roata