florin_bgdn scrie:Salut,
Inteleg ca ai vrea doar pantaloni? (la piele ma gandeam la setul de piele din 2 piese, care se prind intre ele cu fermoar).
Pentru pantaloni textili intrebasem deja la producator si mi-a transmis ca poate sa le faca cu protectii la solduri si genunchi. Pentru fese nu am intrebat, insa sunt sigur ca se poate sa pua protectie si pentru buca

Pretul ar fi de 275 RON, din care scadem (conform ofertei de pe
http://www.motosuite.ro) 10%.

Ar ramane de plata 247.5 RON. Rotunjiti cu o bere, pe care tin sa o dau, pretul ar fi de
240 RON.
In ceea ce priveste masura: trebuie sa stiu fie marimea ta in dimensiuni standard (M, L, XL, XXL, etc), fie 2 lucruri:
1. circumferinta la burta (lasa ceva joc pentru ca atunci cand stai pe moto stai usor ghemuit si nu vrei sa te stranga)
2. lungimea cracului, masurata dintre picioare (cu ceva joc pentru instalatie

) si pana la glezna. tine cont ca atunci cand esti pe moto, piciorul este flexat si pantalonul se mai ridica putin si nu vrei sa iti treaca curentii prin glezne.
Bafta,
Florin

Salutare Florin,
Eu vreau doar pantaloni pentru mine. Momentan am o geaca de piele, dar nu-mi surade sa dau o avere pe pantaloni de piele acum, decat daca vii tu cu un design sa-mi placa si care sa aiba un pret deosebit
Despre pantalonii textili nu suna rau ce spui mai sus, dar mai da-mi niste detalii:
3. Ce material textil se foloseste? (are protectie la ploaie?) (care sunt conditiile de spalare?)
4. Materialul textil este alternat cu material elastic in vreo zona a pantalonului?
5. Pantalonii au vreo aerisire cu fermoar?
6. Pot avea un fermoar vertical de vreo 20cm la partea de jos pentru a evita intrarea frigului sau pentru a favoriza aerisirea?
7. Ce fel de protectii se vor folosi pentru solduri si genunchi?
7.1. Tipul de material (kevlar sau altceva)
7.2. Daca sunt compuse din 2 parti (una moale pe interior si un material tare pe exterior - eu la geaca am protectii detasabile cu metal pe exterior si un burete tare pe interior)
7.3. Protectiile la genunchi si coapse sunt detasabile sau nu?
7.4. Legat de protectii "de fund": ma gandisem la niste intarituri de la stanga la dreapta deasupra feselor (dar nu e chiar f. important, adica se poate renunta la ele);
8. Matisa interioara pentru frig se poate include? (si cu ce pret);
9. Geaca mea are un fermoar complet la spate. Se poate coase partea de jos a fermoarului gecii pe pantalon?
Sper sa nu te fi plictisit de atatea intrebari...
Toate aceste lucruri le intreb sau verific cu ochii cand am caut intr-un magazin pantaloni de genul asta.
Ideea este sa stiu exact in ce investesc.
Si o ultima intrebare catre producatorul cu care discuti tu:
Se pot face pantaloni din material de jeans cu protectii nedetasabile?

Multumesc pentru timpul acordat,
Marius