Ti-ai luat transalp sa te plimbi mai mult prin oras?

pacat de el... mai ales ca nu esti la campie ca amarastenii de bucuresteni.
Echipament zici? Nu stiu ce e mai potrivit, dar am constatat ca o casca flip-up e foooaarte utila indiferent de oras/afara din oras.
Altfel, eu am o geaca de vara-iarna (fara/cu mesada) de textil, spalata de 10 ori si impermeabila... 2-3 min

. Are niste protectii de burete care si-au facut treaba in cazaturile de pana acum. Se foloseste si in oras si la ture mai lungi. Pentru zilele calduroase, am si o plasa de-aia cu protectii, dar mi-e cam sila sa o iau si prefer tot geaca chiar daca mi-e mai caldutz cu ea.
La drum lung se adauga musai niste cizme (foloseam bocanci inalti pana acum, dar am avut o revelatie

) si ceva pantaloni, preferabil cu intarituri la genunchi. Merge si in blugi daca nu vrei sa faci drifturi

, sau mergi mai prudent. Daca e mai
frig constatam o nevoie crunta de brau, mai ales daca geaca este scurta. Adauga la asta o cagula si/sau ceva pe gat, ca altfel faci gâlci

Si musai niste genunchere sau pantaloni grosi, ca altfel dai in romantism in 100km de mers la 10grade.
Asta e ce am eu / parerea mea. Daca ma apuc sa port ce cred ca ar fi mai potrivit, s-ar putea sa ies in blindaj din casa.