Cred ca ar trebui sa incepem sa ne preocupam de intalnirea de anu' asta dpdv al ecusoanelor, stickerelor, tricourilor etc.
Ecusoanele ar putea sa ramana aceleasi ca anul trecut... asta ptr. vizibilitatea oferita de folosirea aceluiasi visual ID. Adica asta facut de crivat:
Pentru stickere cu a II-a intalnire putem folosi desenul lui vintze, adica asta:
Tricouri facem cu acelasi desen ca cel de pe stickere sau isi mai bate cineva capul sa scoata alt design?
Si apar cateva intrebari:
- unde scoatem ecusoanele si cate facem? (ne-o mai putea ajuta Crivat? ... ca anu' trecut a fost super OK din toate pct. de vedere)
- unde scoatem tricourile si cate facem? (aici zicea vintze ca are o oferta: 35 RON tricouri Fruit of the Loom... eu am auzit de ele ca-s super OK dpdv al calitatii)
- unde scoatem stickerele si cate facem? (... aici zicea Mihai ca le poate scoate unde le-a facut si pe cele de anul trecut
- putem face si un banner cu intalnirea pe care sa-l punem la intrarea spre cabana aia (care nu se vede din drumul principal)... dati-va si voi cu parerea... (daca facem, poate mai are Florin oferta de anu' trecut).
Deci, ce ziceti?

News