patraullea scrie:my friend, ce sa zic

du-te tu la paris pe asfalt si lasa-ne pe noi pe campuri, cu cofragele de oo si cu gaz lampant la pompa ca o-m scoate-o la capat da' ne-om si distra si tine minte.... mie personal imi place mai mult asa decat cu LCD-u in tetiera

peace !
Da nu s-a pus problema sa nu va las "my friend", va las complet, ba chiar va fac si galerie si daca vreti
Va pot conduce pana la granita daca vreti si dau si bere de despartire!
Eram doar nelamurit pentru ca eu am avut colegi pe la liceu si pe la facultate de prin partea aceea de lume (Rep. Md, Ukraina) si nu pot spune ca am ramas incantat de "finetea" lor intelectuala si spirituala.
Ba chiar am facut vreo doua escale prin "respublica", de unde n-am venit tocmai extaziat (atacuri in piete la banii doamnelor naive din grup cu ocazia unei incercari de schimb valutar - in urma careia au ramas doar cu banii dati, n-au mai primit nimic in schimb, vanzari de arme de foc imediat langa bulevard (nu butaforie, "my friend", ci reale 100%) in Chisinau ziua - la ora 14, racheti gata-gata sa intepe cu ditamai cutitoiul in piept pe unul din colegi doar pentru o privire intr-un bar, ma rog ... faze din astea finute.
Chiar vroiam sa inteleg ce va mana incolo, spre est. Noroc cu
deathu, ca m-a luminat intrucatva, fapt pentru care ii foarte multumesc. Si tie patraulleo, pentru piperul din raspunsul acordat

P.S.: eu LCD-ul mi l-am montat in "tetiera" de la DRZ, ca sa ma uit la "nora pt mama" in varf de deal sau prin mijlocul padurii, c-acolo e semnalul vidio mai bun