Excursie cu folos la Glodeanu.

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Cand preferati sa mergem la Glodeanu?

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Mai 23, 2011 6:53 pm

In weekendul 28-29 Mai
6
100%
In weekendul 4-5 iunie
0
Niciun vot
In weekendul 11-12 iunie
0
Niciun vot
Mai tarziu ca sa mai strangem
0
Niciun vot
Pot sa merg si in timpul saptamanii
0
Niciun vot
Nu pot sa merg si in timpul saptamanii
0
Niciun vot

Voturi totale : 6

Re: Excursie cu folos la Glodeanu.

Mesajde man pe Mar Mai 10, 2011 9:34 am

vrajitoru scrie:buna initiativa.

nu inteleg insa de ce aveti preteintia sa fie curati cand ei erau morti de foame si de frig...curatenia era ultima lor grija...ei au probleme grave de comportament, sau poate nici nu spun corect comportament, e vorba de educatie.

parintii au probleme mari...nu cred ca merge treaba cu cotetul de gaini...cred ca o rezolvare e in mutarea lor intr-un centru, ceva unde sa ii urmareasca cineva pas cu pas...mutarea intregii familii...

În fine, rămâne de văzut cum stau lucrurile la fața locului. Important e să ne mișcăm un pic-un pic.
man
Cum ii zice la ....

Specimen: XL600
Vorba de duh: "Uşurel, Silvică!"
Kilometraj: 0

Mesajde jumatatea_lu_ady pe Mie Mai 11, 2011 8:46 am

Andy scrie:Intentia si actiunile intreprinse pana acum mi se par foarte OK. Subiectul acestora insa mi se pare ca n-ar avea impactul maxim asteptat. Cazul asta vad ca este super mediatizat (bloguri, TV, etc.) si probabil resursele necesare au fost deja directionate in partea aia.

Propunerea mea este sa identificam o alta zona/comunitate/caz/etc. care are o problema de genul asta si sa incercam sa rezolvam problema acolo. :Salutare:

Subscriu la parerea si propunerea lui Andy.
Am autorizare sa ma pronunt si in numele dublului... :writing
jumatatea_lu_ady
Cred ca stiu ...

Mesajde adris pe Mie Mai 11, 2011 1:10 pm

Cum am mai spus, propunerea lui Andy este excelenta, iar intalnirea de la Glodeanu poate constitui un minunat preambul, un punct de plecare ideal pentru o activitate care sa ne umple timpul cu real folos.
Cand muncesti si acoperi diverse nevoi pentru sine si familie, sentimentul de implinire si satisfactie este foarte intens si placut. Cu atat mai mult, cand ai aceleasi realizari pentru cineva din afara familiei/prietenilor, multumirea este inmiita! Se face bucurie si in cer pentru asta.
adris
Iti pot arata si tie ...

Localitate: unde Fanel Babanu' l-a babardit pe bunicu' lu' Tarkan
Specimen: XL650
Vorba de duh: Doamne-ajuta

Mesajde adris pe Mie Mai 11, 2011 2:00 pm

Dupa cateva discutii avute atat cu colegii de forum care au ales sa raspunda invitatiei la distractie, cat si cu parintele Marian Tudor, am inteles ca o data mai convenabila pentru deplasarea la fata locului ar fi SAMBATA, 28 MAI. Parintele mi-a spus ca s-ar putea sa trebuiasca sa ajunga duminica la Bucuresti cu ceva probleme. Nu numai pentru motivul acesta, ci si pentru ca unii dintre noi au cate o activitate de desfasurat Duminica, am considerat de cuviinta sa va supun votului alegerea zilei de vizita.

Asadar, ii rog pe cei care si-au anuntat participarea ca pana pe 25 mai, sa zicem, sa-si exprime preferinta cu privire la data vizitei. Nu stiu daca se poate aplica un poll topicului acuma, dar daca se poate, rog pe cei priceputi sa ma ajute, intrucat n-am mai prestat operatia si mi-e sa nu fac vreo belea.

Va multumesc anticipat tuturor pentru intelegere, si sper sa iasa totul cat mai cu folos pentru toata lumea.

Spor in toate cele bune!
Adi.
adris
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Unchiu' pe Mie Mai 11, 2011 8:14 pm

Din punctul meu de vedere, sambata 28, este chiar foarte bine, ar fi bine sa confirme sau nu data cei care s-au hotarat sa vina.
Mai ramane sa stabilim o ora si un loc de intilnire....propuneti va rog.

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde florad pe Joi Mai 12, 2011 8:07 am

Sambata nu am cum sa vin ( sunt angajat la o nunta cu pozatu' ) :hhhhm ! Am sa pregatesc "coletul" pentru donatie din partea mea si am sa-l dau cuiva care merge la Glodeanu .
florad
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: plutesc
Kilometraj: 80000

Mesajde man pe Lun Mai 16, 2011 1:23 pm

Am dat anunțul și pe motociclism.ro, în speranța că mai adunăm niște motoare:

http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... -glodeanu/
man
Cum ii zice la ....

Mesajde adris pe Mie Mai 18, 2011 4:04 pm

In urma sugestiei unei colege de forum, am sunat sa intreb care mai e situatia la Glodeanu si lucrurile stau cam in felul urmator:
Copiii au primit hainute cat sa nu mai umble deocamdata dezbracati, asa ca din astea mai putine si neaparat fara sa cheltuim bani pe ele.
In schimb ar fi in continuare nevoie de alimente de baza cu termen cat mai mare de garantie (faina, malai, ulei, zahar, fructe uscate, dulceturi, conserve etc.) precum si ceva scutece, detergenti, eventual ceva banuti.
In contextul de fata, nu cred ca are rost sa facem lista cu ce sa vina fiecare, intrucat ce e pentru moment in plus, peste o saptamana-doua va fi extrem de apreciat si necesar.

As mai vrea sa va fac o sugestie, dar sper sa nu fiu gresit inteles si sa nu va supar, nici sa fac pe nimeni sa dea inapoi.
As vrea sa va rog sa nu va asteptati la un potop de multumiri, de sarutari de picioare sau de vreun eventual covor rosu la primire. Cei aflati in asemenea stare cum sunt cei pe care dorim sa-i ajutam, s-ar putea sa fie atat de necajiti, nemultumiti, disperati, frustrati, incat sa nu poata rosti macar un "multumesc" cu toata gura. Se pot gandi, ca si noi de altfel, ca gestul nostru nu e decat o amanare a suferintei extreme pe care au indurat-o pana nu demult.
Asadar, sa nu ne consideram cavaleri calare pe cai albi care salveaza lumea. Pur si simplu e un gest de solidaritate, si-atat.
Speranta mea sincera este sa se gaseasca solutii si pe termen mediu si lung, cu sprijin din cat mai multe directii. Daca gestul nostru este de natura sa sensibilizeze un primar, un prefect, un protopop, un consilier, un ministru, pe oricine are "o paine si un cutit" la dispozitie, este deja o mare realizare.

Spor la cele bune, tuturor!
adris
Iti pot arata si tie ...

Mesajde man pe Mar Mai 24, 2011 10:19 am

Salut,

Am trimis ieri fiecărui transalpist care a confirmat plecarea la Glodeanu un mesaj privat/e-mail în care îl rugam să-mi spună pâna în seara asta suma disponibilă cu care va contribui și dacă preferă să ia un anumit gen de produse. Asta ca să nu ne pomenim că ne ducem toți cu aceleași pachețele. Dacă sunteți de acord, dați-mi, vă rog, un PM sau un mail la man.silviu [a rond] gmail.com.

Și să ne vedem cu bine la Glodeanu! :soarele:

Silviu
man
Cum ii zice la ....

Mesajde vrajitoru pe Vin Mai 27, 2011 11:43 am

salutare!

eu nu mai pot ajunge la glodeanu...am luat o parte din haine de la cei care mi-au promis ca le vor dona si azi o sa mai iau de la cineva. cine merge cu masina si mai are loc de 2-3 pungi cu haine este rugat sa dea un semn si sa incercam sa ne vedem azi pentru ca eu plec diseara din bucuresti si hainele pe care le-am strans nu vor mai ajunge la cei din glodeanu.

0728.621.712 multumesc!
vrajitoru
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Benzina s-avem...

Mesajde RomiC pe Vin Mai 27, 2011 7:20 pm

Noi (Codlenii ) plecam la 8 am si o sa venim pe Siriu, asa ca in functie de cum va fi drumul (avem bagaj mult asa ca o sa mergem destul de incet ), o sa ne intalnim la Unchiu la Urziceni sau la Glodeanu :Dejtu2:
RomiC 0723260472
Ps . sper sa nu plecati mai repede de 11 am din Buc. ca altfel ne pierdem de 'turma' :Renu:
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde man pe Vin Mai 27, 2011 10:32 pm

La 11 abia ne întâlnim. Cu întârzierea © România, cu alimentarea, cu tot, va mai dura un pic. Oricum, te sun la momentul plecării. Dacă nu răspunzi, știi tu de ce te-am sunat :)

Pe mâine!
man
Cum ii zice la ....

Mesajde vrajitoru pe Dum Mai 29, 2011 8:35 pm

hai cu pareri, multumiri, laude...daca nu am fost, macar sa stiu cum a decurs treaba.

am vazut niste poze si sunt mandru de voi. sa mai facem d-astea, zic facem, ca o sa incerc sa merg si eu.
vrajitoru
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Benzina s-avem...

Mesajde man pe Dum Mai 29, 2011 11:48 pm

vrajitoru scrie:hai cu pareri, multumiri, laude...daca nu am fost, macar sa stiu cum a decurs treaba.

am vazut niste poze si sunt mandru de voi. sa mai facem d-astea, zic facem, ca o sa incerc sa merg si eu.

A decurs binișor, zău că nu-mi găsesc prea multe cuvinte. Eu mă simt mândru că am putut călători și da mâna cu oamenii care au fost ieri (cazul tău nu e singular, mai sunt destui motocicliști și nemotocicliști care au contribuit fără să facă deplasarea). Ceva mai mult a scris colegul Dan aici : http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... ge__st__30
man
Cum ii zice la ....

Anterior

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii