Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andy scrie:Intentia si actiunile intreprinse pana acum mi se par foarte OK. Subiectul acestora insa mi se pare ca n-ar avea impactul maxim asteptat. Cazul asta vad ca este super mediatizat (bloguri, TV, etc.) si probabil resursele necesare au fost deja directionate in partea aia.
Propunerea mea este sa identificam o alta zona/comunitate/caz/etc. care are o problema de genul asta si sa incercam sa rezolvam problema acolo.
Andy scrie:Intentia si actiunile intreprinse pana acum mi se par foarte OK. Subiectul acestora insa mi se pare ca n-ar avea impactul maxim asteptat. Cazul asta vad ca este super mediatizat (bloguri, TV, etc.) si probabil resursele necesare au fost deja directionate in partea aia.
Propunerea mea este sa identificam o alta zona/comunitate/caz/etc. care are o problema de genul asta si sa incercam sa rezolvam problema acolo.

) de motociclisti gata sa renunte la un rand de bere si la un platou de mici ca sa hraneasca niste pui de om necajiti si cu o soarta napastuita. Pai asta nu e motiv sa-ti iubesti tara si poporul?
) pentru pus pe masa langa friptura (ceapa verde, salata, ridichi, apoi cele care vor urma: rosii, castraveti, vinete, ardei etc.) toate extrem de ecologice, fara picatura de chimicale, ingrasate doar cu chickenshit
mariusmoto1 scrie:particip si eu
)RomiC scrie:mariusmoto1 scrie:particip si eu
particip si eu![]()
deci... majoritatea Codleana a votat sa participe si Flavius , fie ca vrea fie ca nu (o sa-l lamurim noi cumva)
asa ca socotiti trei si de la Codlea ,pana ne adunam noi sa punem tara la cale

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori