Am facut o harta asa in mare cum am putut , sa va faceti o ideee despre traseu! ( unde is descrise lacurile la una am gresit , este Lacul Petrimanu , si sunt invers ... cel din dreapta ii in stanga si viceversa

Pentru a vedea harta mai mare click aici >>> http://www.motociclism.ro/forum/index.php?act=attach&type=post&id=473220
Vreau sa propun o excursie de vreo 4 zile ,1200 km aprox ... Perioada ar fi urmatoarea: Cand se deshide TRANSFAGARASANUL !!! (cam pe 12-13-14-15 Iunie.09 ) sau in weekendul imediat urmator (19-22.Iunie.09). Plecarea as vrea sa fie de Vineri dimineata si pana Luni ... sau vedem , poate o inghesuim pe Duminica ( daca cumva nu reusim sa facem tot traseul )
De aia am ales cand se deschide Transfagarasanul pentru ca atunci se poate trece si TransALPina , teoretic ! ( daca suntem mai multi se poate trece si cu pete de zapada ) Si daca tot suntem in zona aia sa o mai "puricam" putin.
Obiective principale:
1. Transfagasaranul !
2. Cheile Oltetului !
3. Lacul Galbenu si Petrimanu !
4. TransALPina ! ( o bucata din ea )
5. Valea Cernei !
6. Clisura Dunarii !
Din toate astea as vrea neaparat sa fac de la 1-4! Daca o fi cu cine si ne permite timpul si bugetul facem pana la capat tot traseul!
Pana acuma suntem 2 persoane din Arad cu Honda TransALP ! Eu si cu fratele meu Atti , + inca catziva care s-au anuntat pe motociclism.
Sa zic in mare cum m-am gandit cu camparea/cazarea , LA CORT ! Eu cu Atti . ( Sper ca si restu care vor sa vina )
*Si anume:
Prima zi sa facem Transfagarasanul si sa campam la un loc deja cunscut de noi intre Vidraru si Curtea de Arges !
A doua zi sa facem Cheile Oltetului si sa campam undeva sau in zona Lacurilor sau dupa ele deja pe drumul care duce spre Transalpina!
A treia noapte pe Valea Cernei !
Mai multe detalii pe parcurs ... sper sa ne adunam catziva si sa formam o " echipa " frumoasa si de incredere !
Cei care vor sa vina din alte parti ale tarii facem in asa fel incat sa ne intalnim intr-un anumit loc , la o anumita ora ! ( + - 30 min )
Astept pareri , sugestii ... daca aveti intrebari !
Pana atunci mai este o luna , as vrea sa incercam sa dezbatem tot ce este pe tema asta! Eu pana acuma nu am fost pe zona aia Polovragi - Cheile Oltetului - Lacul Galbenu - Lacul Petrminanu - Ciungetu - si pana unde da drumul in DN67C ( Transalpina )
Pe saptamana viitoare voi posta si o harta 3D cu traseul offroad de la Polovragi la Lacuri , intersectia cu Transalpina , Novaci !

News