Salutare.
Probabil ai citit despre cei are organizeaza o excursie stict siberiana
http://www.sibirskyextreme.com/Ashtia au un scor de 8500 de lire; insa e alta mancare de peste decat ce avem noi in cap: ashtia PLEACA din Irkutsk si vor sa ajunga pina in Magadan.
Costa atat de mult pt ca e organizat, au masina dupa ei si alte cele.
Am citit si eu multe pagini si m-am hlizit salivand la pozele alea, insa cred ca lucrurile sunt un pic altfel.
Si acum sa incerc sa le iau sistematic:
- daca se pleaca in asha o excursie trebuie sa se plece in primavara (mai) si sa nu ai limita de timp. oamenii au alergat, s-au grabit si shi-au cam futut motoarele
- noi merem de placere si nu de show big brother. e drept ca ajuta sa ai o masina de suport cu tine ... insa se poate si fara.
Uite aici 2 cazuri extreme care au plecat singuri si totul a fost OK.
http://www.partireper.it/ omul a plecat cu moto SH shi cu 2000€ in buzunar, total aerian. Insa nefiind presat de timp se descurca.
http://mongolia.ro/ nu sunt mare fan, il stie toate lumea; insa e bun ca exemplu totusi.
- despre cum sa iti pregatesto motorul sunt o groaza de sfaturi. Parerea mea sincera si personala: bai, suntem posesori de transalp.
Motoarele noastre pt asta au fost facute si pt asta au devenit renumite. Cand te apuci si schimbi si modifici strici echilibru si pui mai mult stres pe diverse componente - dupa care te miri ca de ce s-a futat aia si ailalta.
Ce trebuie musai e o revizie riguroasa:
a. consumabile noi (+ rezerve pt schimbat de 2-3 ori pe drum). aici cred ca ma pot ajuta cei cu experienta mai indelungata, insa eu ash pune clar: filtre, placute de frana, lant, bujii, sigurante, becuri, ceva papuci (mufe) si cablaraie, manetele de frana, camere (2 fata, 3 spate), cauciucuri (fata/spate, preferabil enduro si pe pui unde se termina asfaltul)
b. verificare amanuntita la tot ce tine de mecanica si uzura in timp. O fisura de care nu stii (ai scapat motorul airea sau ai luat un crater), fisura cu care mergi 5 ani pe asfalt (mai ales cei care nu fac mai mult de 5000 km pe sezon), iti face figuri fara doar si poate dupa primii 3000 km de offroad 100%.
c. Cred ca toti transalpistii sufera din cauza autonomiei reduse, insa e scump, ineficient si inestetic sa extinzi rezervorul. Cel putin o variata sigura si legala. Pt asta s-au invantat bidoane speciale. Daca iti iei sa ai 10 L (5 si 5) rezerva in sidecase-uri esti boier.
Cat despre partea cu bugetul ... depinde de fiecare. Vezi lista de mai sus si vezi cam cat te costa sa iti pui motoreta la punct si sa ai tot ce iti trebuie la ea.
Cheltuieli sigure ar fi cam 900 € gazul (consum de 5,5% si tinem cont ca in Rusia benzina e mult mai ieftina), 200 € viza, 200 € cazarile/muzee/alte taxe prin orasele mari prin care trecem (asta ca sa apuci sa si vizitezi un muzeu, centrul si alte cele, pt ca totusi asta e o chestie care se face cam odata in viata si nu cred ca vrei sa treci precum gasca prin apa), 100€ asigurarea (medicala si RCA pt motor; Rusia nefiind in UE ai nevoie).
Iar la astea se mai adauga potolul pt o perioada indelungata - sa zicem 3 luni. Sa punem asta la socoteala sau nu?

adica de mancat oricum mananci si acasa, deci banii aia tot se duc. In fine 500€ haleu.
Nu ma apuc sa trancanesc acum despre polologhia cu ce tzoale/scule sa iti pui in genti ca e inutil.
Toate gramada cred ca bat spre 2000-2500 €.
Aveai perfecta dreptate
Imih: totul trebuie pregatit din timp. Cel putin partea cu VIZA si actele necesare. Dureaza minim 2 luni sa le rezolvi dupa ce stii exact care sunt procedurile.
Eu anul asta in mod cert nu imi permit sa merg spre Rusia din cauza ca sunt legat pina in Septembrie de munca, iar din septembrie incolo e deja inconstienta sa pleci spre Siberia (e zgribau tati - nu degeaba ii e renumita).
Pt INDIA nu ar fi nici un doritor?
Ne trebuie 3 vize in loc de 1, insa e mai cald si conditiile sunt un pic mai bune (drumuri/comunicare cu localnicii/acces provizii si benzina)..
In Turcia pina la Ankara e drumul bun si stie lumea Engleza (sau ma rog: sunt obisnuiti cu turisti), iar in India Engleza e limba oficiala. Costurile ar fi cam aceleasi, poate un pic mai mici.