Moderatori: Andy, manach, B43XTM
ivanp scrie:Salut,
in continuare caut o solutie eleganta pentru adaugarea a doua proiectoare micute cu becuri de 55W pentru a fi mai bina vazut si o lumina mai buna pe timp de noapte.
Stima,
paul
ivanp scrie:Gasit proiectoare, confectionat suportii (au iesit practic insa cam grosolan ... o sa ii mai estetizez), am si montat in graba.
Lumina foarte faina si mult mai vizibil acum pentru ceilalti.
Ma intereseaza unde as putea gasi maruntzisuri din astea de conectinca:
- pentru prins fir electric pe surub
- pentru prins doua fire electrice intre ele
- mufe tata-mama rezistente la apa
- conectori pentru conectat trei fire intre ele
Merci,
Paul
ivanp scrie:Salut,
Azi pe drum dintr-un OMV mi-am luat Philips XP Moto in locul Philips Motovision.
Din ce am apucat sa testez ... unghiul orizontal mai larg si luminozitate mai buna.
Am luat un set de doua ... ca erau pentru auto... acum am si de rezerva.
in continuare caut o solutie eleganta pentru adaugarea a doua proiectoare micute cu becuri de 55W pentru a fi mai bina vazut si o lumina mai buna pe timp de noapte.
De asemenea sunt interesat de modificarea mastii fata (si kit cu doua faruri (African)) ...exclus kit-uri Boano sau Africa Queens din motive de costuri.
Stima,
paul
mihai m scrie:
mai bine faci o investitie(max 200 ron) in xenon, dar din ala adevarat.(atentie temperatura de culoare a becului sa fie 4000 (sau 4500) sau maxim 6000.
eu mi-am pus si nu mai e cazul de nici un proiector care sa-ti mai si omoare bateria .singura problema ramane reglarea farului (cand pui bagaj si pasager fascicolul se ridica destul de mult si vei primi multa m...de la cei pe care o sa-i orbesti)
Un kit xenon consuma doar 35W, pe cand farul + proiectoare = 55 + 2x35 (minim)=125 = releu de incarcare f...tut
mihai m scrie:userur L.U.V. (parca asa era scris) de pe motociclism se ocupa de asa ceva
ivanp scrie:mihai m scrie:userur L.U.V. (parca asa era scris) de pe motociclism se ocupa de asa ceva
Hmmm ...m-am pus pe ganduri ...
Dupa ce am citit topicul acesta:
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 242138&hl=
am incetat sa mai gandesc ca xenonul e o chestie de fitze.
Numai bine,
Paul
De aici intrebarile: O instalatie cu xenon montata pe un far care nu e gandit pentru xenon va distribui corect lumina?
Sau ii va orbi pe cei din fata?
Becul cu xenon are aceeasi configuratie ca cel cu halogen H4? ma refer aici in special la tablita aceea de langa filamentul de faza scurta.
B43XTM scrie:Eu tocmai am luat un sistem H4 de la Luigi de pe motociclism.ro
Baiatul foarte de treaba, mi-a aratat ce si cum (cum se vede fiecare bec) si nu mi-a bagat pe gat becul mai scump sau montajul sistemului, ci m-a lasat pe mine sa aleg ce vreau. Mi-a aratat cum se monteaza... cum bate... tot ce vroiam sa stiu.![]()
Deci momentan am un sistem HID pe masa. Intrebare: unde ati auzit ca se monteaza/ati montat personal balastul![]()
Firele nu cred ca au 1m si ma gandesc ca nu ajunge sub sea. Sa il brind in bord sub masca? de ghidon?
B43XTM scrie:
Iata o poza, ca sa nu iti creasca suspansul :p
Korben Dallas scrie:
Dar pune si tu niste poze
Pleeeez
Acele accesorii le poti gasi la magazinele specializate gen "Electrica"
La noi in cartier exista un astfel de magazin
Daca nu te descurci, iti cumpar eu si ti le trimit cu cineva
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori