robokid scrie:Domle ai perfecta dreptate.
Cu o singura exceptie. Pe langa astea 2 mobre mai ai nevoie de o duba cu sofer sa-ti aduca la munte motorul de hard enduro
Ma mai gandesc si la o remorca pentru transalp.
Eu merg pana la munte pe vaca si acolo as vrea sa o fac sa "sufere" putin mai mult decat imi permite garda la sol) desi am doar 172 cm.
In rest ai perfecta dreptate.
Contrar tendintei romanului de a cumpara/folosi doar 3 in 1, pentru a face ceva bine ai nevoie de scule specializate.
Exact ceea ce nu e transalpul)
Si cu toate astea sunt convins ca se poate face mai versatil decat este.
Salut,
Imi foarte rau ca nu se potriveste furca aia ... eram tare curios de cum se misca cu fata mai inalta.
Poate totusi nu renunti la idee ... pe ebay mai sunt chestii si eventual poti sa intrebi pe vanzator detalii inainte de a cumpara...
In alta ordine de idei ma deranjeaza frana slaba pe fata la TA ... in mare parte se datoreaza conductelor de frana standard ... cica aici in TM la Tunderbyte (sper sa nu gresesc numele!) iti pun ei conducte metalice de ce lungime vrei pe care apoi ti le capseaza in cap cu conectorii aia speciali... are cineva idee de preturi?
Kiturile alea cu conducte metalice pareau destul de scumpe cand m-am uitat mai demult.
Pana una alta ... plimbari placute,
Paul

News