Moderatori: Andy, manach, B43XTM
ivanp scrie:Salut,
Are cineva idee de un inlocuitor pentru ghidonul standard de transalp fabricat dupa 2000? ...ma intereseaza sa fie la fel de inalt si sa nu loveasca in rezervor cand este rotit la maxim spre stanga/dreapta si aceeasi grosime (22mm cred!)
Merci,
Paul
ivanp scrie:ivanp scrie:Salut,
Are cineva idee de un inlocuitor pentru ghidonul standard de transalp fabricat dupa 2000? ...ma intereseaza sa fie la fel de inalt si sa nu loveasca in rezervor cand este rotit la maxim spre stanga/dreapta si aceeasi grosime (22mm cred!)
Merci,
Paul
... ma citez singur ... nici un inlocuitor de ghidon standard de transalp? ... nu ca nu mi-ar place asta standard insa nu gasesc unul la pret acceptabil. O ultima idee citita nu mai stiu pe unde zicea ceva de Trailtech High pentru ATV ... vre-o idee de pe unde as putea aducea?
As mai avea o intrebare ... inaltatoare de ghidon vreau sa imi iau. Stiti alta varianta decat cele de la Touratech? 25mm, 30-35 euro?
... gasit pe louis swmotech ... intrebare ... cat pot sa pun inaltator maxim la ghidon standard fara sa fie nevoie sa prelungesc comenzile (cabluri electrice+restul)?
Numai bine,
Paul
piccolino scrie:eu mi-am cumparat Fehling de pe Louis, cod 10021165. E mult mai robust decat standardul de pe TA, are crossbar si e mai inalt putin. In schimb e mult mai lat decat originalul (am rezolvat treaba taind cu bombafierul cate 1 cm din ambele capete) si nu se mai potrivesc comenzile (ma refer la lungimea cablurilor de acceleratie). Dar odata taiate capetele e un ghidon pe cinste si imi place cum sta pe motor.
piccolino scrie:este mai inalt cam cu 1cm fata de standard. nu am folosit inaltatoare, cu toate ca mi-ar prinde bine unele
piccolino scrie:eu mi-am cumparat Fehling de pe Louis, cod 10021165. E mult mai robust decat standardul de pe TA, are crossbar si e mai inalt putin. In schimb e mult mai lat decat originalul (am rezolvat treaba taind cu bombafierul cate 1 cm din ambele capete) si nu se mai potrivesc comenzile (ma refer la lungimea cablurilor de acceleratie). Dar odata taiate capetele e un ghidon pe cinste si imi place cum sta pe motor.
ivanp scrie:
Salut,
Mi-am gasit timp si am schimbat si ghidonul ... e mai inalt cu 1-2 cm si e mai comoda chiar si pozitia mainii. La mine cel putin nu ar mai merge inaltatoare puse sub ghidon (nu mai ajung comenzile!) ... eu am mai taiat cam 3cm din fiecare capat.
Merci de recomandare ... am avut emotii pana sa il vad pus!
Am mai instalat si handguarduri --- polisport - plastic de calitate la 30 de eu! Eu zic ca merita banii fata de Acerbis la aceasi calitate unde 30 handguard+30 sistemul de prindere ... da-o drac! ... eu sunt multumit cu astea.
asa arata in poze- http://www.motocross-shop.de/motocross- ... anguage=en
Numai bine,
Paul
piccolino scrie:pune o poza cu handguard-urile, ca ma intereseaza si pe mine!
piccolino scrie:ele arata bine, dar nu stiu ce protectie ofera pentru ca imi par cam subtiri. cred ca se poate monta un spoiler artizanal a partea superioara, in caz ca e nevoie de asa ceva.
P.S.: imi place look-ul de naked al vacutei. :
ivanp scrie:piccolino scrie:ele arata bine, dar nu stiu ce protectie ofera pentru ca imi par cam subtiri. cred ca se poate monta un spoiler artizanal a partea superioara, in caz ca e nevoie de asa ceva.
P.S.: imi place look-ul de naked al vacutei. :
Daca am inteles bine ... ti se par cam subtiri adica nu foarte late? sau in grosimea materialului din care sunt facute?
Am mai pus o poza in care se vede mai bine latimea lor ... sunt mai inguste decat cele standard cu care vine transalpul (alea sunt numai antivant!) insa mie imi trebuiau unele antisoc in primul rand si apoi si pentru protectia la vant care imi este ok acum.
Numai bine,
Paul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori