GPS-uri - track-uri, POI-uri, speedcams & alte harti utile

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: GPS-uri - track-uri, POI-uri, speedcams & alte harti utile

Mesajde maddog pe Mie Iul 13, 2011 4:23 pm

fabian scrie:Am facut rost de un Garmin Rino 530 Hcx.................dar bateria e moarta.Legarea la bricheta se face cu un adaptor special ce bineinteles ca nu-l am .

se pot pune pe el harti rutiere?????..................pe el are doar cifre si liniutze :))..........compas cica...........nu inteleg mare lucru din ce-mi arata. O fi pt profesionisti.

intrebare e .....se pot pune pe el harti care sa semene cu hartile oferite de un gps obisnuit? sau modelul asta stie numai numere si azimuturui :) ?

ps: daca are cineva ceva asemanator rog mail sau tel.tks

salut,nu ai adaptorul pentru baterii alkaline?
In primul rand scula pe care o ai este excelenta cand iesi in teren cu mai multi amici care au device-uri la fel,Are statie radio,poti sa-i gasesti f usor in teren pe ceilalti etc....
Din ce stiu eu poate arata si unele drumuri ceva asemanator IGO-ului(atentie doar asemanator pentru ca este cu totul altceva).
Ce pot eu sa-ti spun este ca poate fi folosit cu succes la iesirile strict offroad .Daca vrei sa incercam ceva cu el lasa-mi un mesaj si vedem ce putem face.ok?
maddog
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: GPS-uri - track-uri, POI-uri, speedcams & alte harti utile

Mesajde mmario pe Dum Ian 22, 2012 2:57 pm

Am luat de curând un Garmin nuvi 2455. Este excelent pe drumuri, dar eu vreau să-l folosesc şi Off Road.
Am săpat până la momentul în care am făcut o rută pe Google Earth, am trimis-o în aparat prin softul Basecamp, dar aparatul face drumul de parcurs folosind cea mai apropiată şosea. Eu aş dori să facă linii drepte între puncte intermediare aşa cum se vede în ruta de pe monitor.
În poza de mai jos am aceeaşi rută, dar aparatul o înţelege greşit, introducând între punctele offroad cea mai apropiată şosea, în loc să unească pur şi simplu punctele.
Cine ştie să mă ajute? :beer
offroad_route.jpg
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Anterior

Înapoi la Accesorii