Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andy scrie:
trebuie precizat si faptul ca fisierul *.db il pot exporta (cu ajutorul programului iGO POI Explorer) si in formatele: Google Earth KML file (*.kml, *.xml), Google Earth KMZ file (*.kmz), GPS eXchange format (*.gpx, *.xml), TomTom POI Database (*.ov2), CSV POI file (*.csv, *.asc, *.txt) sau iGO database back-up (*.db).
Intrebare:
- cu ce program si in ce fel pot inlatura aceste puncte duplicate din fisierul meu cu POI, astfel incat sa raman cu o singura inregistrare ptr. fiecare punct de interes?
[Vlad] iGO POI Explorer exporta datele din db in format CSV, care poate fi importat in ceva gen Excel (cu grija la separatori)... azi am facut chestia asta, insa fara sa tin seama de anumite caractere (gen grad, min, sec)... dar incerc sa parsez dracia si apoi dublurile se sterg rapid printr-o sortare simpla in XLS (ca sa nu mai zic ca se poate scrie un script care sa faca asta )
- de exemplu cred ca mi-ar fi util un program gen "POI Duplicate Finder - Remover" pe care insa nu l-am gasit pana acum... sau mai bine zis n-am gasit unul care sa accepte fisierele *.db pe care le foloseste GPS-u' meu...
allvlad scrie:[Vlad] Din pacate, asa ceva n-am gasit nici contra cost... se pare ca nimeni nu si-a pus pana acum problema eliminarii unui mare numar de duplicate intr-un mod automatizat... dar mai sapam
vintze scrie:daca nu ati luat hartile de pe motociclism, pun eu aici numai harta cu obarsia lotrului. am tot pachetul si l-am pus aici http://s4.transfer.ro/storage/Cartog-e7db0.rar il recomand cu caldura. E vorba de catalotul ala 1:300.000 de care am discutat la jacks...
din pacate linkul e valabil 10 zile, dupa aia se sterge automat
tazspy scrie:un gps bunicel la un pret rezonabil???am vazut garmin 550 zumo la 700 e redus, pe louis si nu cred ca merita.
florad scrie:Re: GPS-uri - track-uri, POI-uri, speedcams & alte chestii utile
Mesajde tazspy pe Dum Ian 04, 2009 1:51 pm
un gps bunicel la un pret rezonabil???am vazut garmin 550 zumo la 700 e redus, pe louis si nu cred ca merita.
BUNICEL ! ??? E cel mai TARE pt moto de la noi ;si mai ales ca e facut special pt moto - apa,praf,cazaturi,zdruncinaturi cat cuprinde etc ; e drept ca e scump ,dar face;si unde mai pui ca tine minte pe unde a fost si chiar poate face singur track-uri pe care le salvezi si le trimiti la altii ;il pui sa-ti calculeze si benzina din rezervor apoi te anunta din timp si-ti afiseaza benzinariile din calea ta ; il am de trei ani si e super bun ; si mai vine cu doua carkit-uri pt moto si pt masina(are incorporat difuzor) etc
si dupa ce il luati sa cautati la "www.screenprotect.ro" folia pl ecran - in teren praful depus poate zgaria ecranul ! Bafta !
tazspy scrie:Multumesc Florin,stiu ca zumo ar fi cel mai bun si nu contest lucrul acesta ,problema era pretul,ce parere aveti de tomtom rider 2,are cineva?Am vazut ca are un pret mai bun.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori