Salut Robert!
Cu siguranta nu esti singurul in aceasta "pasa". Suntem gata sa facem un club, la nivel mondial
Produsele le primesc direct din Germania de la producator, si am fost uimit sa vad cat de buna este calitatea materialului (a pielii, in speta, care chiar miroase asa cum trebuie sa miroase o haina de piele adevarata!). Calitatea m-a facut si pe mine sa-mi comand.
Deja nu mai am manusile negru cu gri. Mai sunt doar cele negre cu rosu. Pielea jachetei este finisata in negru mat. Exista si alte variante, finisate in piele lucioasa, asa cum sunt pantalonii. De asemeni, sunt mai multe modele, cu insertii de diferite culori. Vezi
http://www.tschul.de/shop.pl?f=GRUPPE&c=Motorradlederjacken&KAT=Motorradlederjacken&t=tschul_temgroup!Am sa revin cu un tabel de masuri, care, va spun, corespund perfect.
Politica de returnari e simpla: inainte de a comanda, solicita poze cat mai multe, ca sa fii sigur ca e ceea ce-ti doresti (ca aspect, macar!). Daca in momentul in care le-ai primit nu-ti plac din varii motive, trimiti inapoi prin aceeasi medota (colet cu ramburs), suportand tu costul transportului.
La manusi, protectiile sint carbon si kevlar. Eu personal n-am cum sa fac analiza de laborator sa vad ce fel de carbon si kevlar, insa daca producatorul declara astfel, atunci cred ca o face avand o acoperire reala, altfel (nemti fiind) probabil l-ar inchide concurenta cat ai clipi.
Pe tschul.de ai detalii si alte produse din care unele pot fi aduse la preturi de promotie. In principiu, sunt disponibile orice marimi, insa comanda dureaza cam o saptamana.
Spre exemplu, iata ce spune producatorul despre manusile negru cu rosu:
Hochwertiger Motorradhandschuh. Die Oberhand ist aus softem Rind-Anilinleder, die Unterhand aus Spezialleder für guten Gripp gefertigt. Die Handschue sind leicht gefüttert und bieten optimalen Schutz der Knöchelpartie durch eine CARBON-Schalen. An den Fingerknöcheln befinden sich zusätzliche Carbon-Einsätze mit Air-Vent-Beleuftung und Kevlar-Einsätze., adica:
Manusi motocicleta de înaltă calitate. mâna de sus este fabricat din piele moale anilină piele de vacă, a făcut palma din piele speciale pentru o aderenţă excelentă. Manusile sunt uşor căptuşite şi oferă protecţie optimă a antebratelor de către un shell de carbon. Pe knuckles sunt insertii de carbon suplimentare cu Air-Vent-Beleuftung si insertii Kevlar.(traducere google)
Spor in toate cele de folos!
Adi.
P.S. Pentru detalii, ma gasiti si la 0762295454 (cosmote) sau 0732077601 (vodafone)