Vreau si eu printre randurile voastre:
Florin Axente porecla Tuica Or. Codlea Jud. Brasov tel 0722 319 850 e-mail florinaxente@ymail.com
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Tuica scrie:Buna ziua si bine ca v-am gasit. am trimis un e-mail lui allvlad cum ca vreau pe harta si ca sa fiu sigur mai zic odata ca nu ma dor degetele.
Florin Axente porecla Tuica Or. Codlea Jud. Brasov tel 0722 319 850 e-mail florinaxente@ymail.com
![]()
![]()

edisone scrie:Tuica scrie:Buna ziua si bine ca v-am gasit. am trimis un e-mail lui allvlad cum ca vreau pe harta si ca sa fiu sigur mai zic odata ca nu ma dor degetele.
![]()
![]()
Bine ai venit Tuica printre randurile noastre!

smokker scrie:Apropo, am observat ca cei 3 transalpisti din Iasi existenti pe harta sunt aranjati in sir indian intre 2 cimitire la cateva sute de metri de fiecare, asa ca daca se va continua astfel mai departe, urmatorii ce se vor inscrie pe harta se vor trezi in mijlocul cimitirului. E amuzant, imi cer scuze insa daca jignesc pe cineva, sunt motociclisti care nu gusta glume din astea macabre.
Korben Dallas scrie:...asa ca ale mele (Geza, te rog sa-mi corectezi datele in fisier)
N 45.19019
E021.33257
Andy scrie:Mda... hai sa trecem si noi la detaliu... Ma gasiti la:
N 44.42779
E 26.05844Korben Dallas scrie:...asa ca ale mele (Geza, te rog sa-mi corectezi datele in fisier)
N 45.19019
E021.33257
Nicule, nu ziceai ca stai prin Arad?!? Sau ai emigrat ?... coordonatele astea ale tale ma duc prin Serbia, langa un sat - Mali Zam, aproape de R126 (E70).
Mai incearca odata
fade2black scrie:@ Flavius
Sorry, dar poti transforma in coordonate decimale?
Andy scrie:Nicule, nu ziceai ca stai prin Arad?!? Sau ai emigrat ?... coordonatele astea ale tale ma duc prin Serbia, langa un sat - Mali Zam, aproape de R126 (E70).
Mai incearca odata
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori