heidenau k60 Pareri

Spune-ţi părerea !

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: heidenau k60 Pareri

Mesajde vintze pe Sâm Noi 27, 2010 1:15 pm

Alin Gabor scrie:Si eu la Anakee 2 :nana

Dureaza mult mai mult ca si nr. de km, aderenta extraordinara pe ploaie, cel mai bun parerea mea, se comporta corect si pe off road cu conditia sa fie tare solul (macadam, pietris, pamint fara noroi), cind deja dai de mlastina se schimba treaba ... dar acolo las pe altii sa se bage. Este doar parerea mea, respect pentru celelalte pareri.

deci nu pot sa ma bag aici? nu-mi trebuie atunci :rockon
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde Chrisss pe Sâm Noi 27, 2010 6:02 pm

@Vinte :balosu :balosu :balosu ...frumos

Dar nu cu Anakee 1 sau 2 ... nici vorba :cry
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde mmario pe Sâm Noi 27, 2010 10:52 pm

Chrisss scrie:@Vinte :balosu :balosu :balosu ...frumos

Pui pariu? :nana
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Mesajde vintze pe Dum Noi 28, 2010 1:02 pm

mmario scrie:
Chrisss scrie:@Vinte :balosu :balosu :balosu ...frumos

Pui pariu? :nana

mario, zici ca merge anakeul asa? inseamna ca e regele caucucurilor si o sa-mi iau si eu. dar trebuie sa ma conving intai. sio evident sa dfau dereul sa fac rost de bani :thunder
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Alin Gabor pe Dum Noi 28, 2010 7:56 pm

E uite Marius tocmai ti-au aratat baietii unde se folosesc cauciucurile de care ai zis tu, daca vrei sa faci asa ceva atunci sunt perfecte, daca nu cauta ceva mai de strada ca sunt mai folositoare pentru noi cei care nu facem drumuri de genul asta, crede-ma. Nu zic ca nu e frumos pe unde s-au bagat ei dar eu nu caut asa ceva, prefer sa ocolesc 20-30 km si sa caut drum macar cu ceva pietris decit sa ma fac ca purcelul, e o chestie de gusturi, nu se discuta, probabil vor fi suficient de multi care vor sustine contrariul si nu pot sa ii contrazic, pentru ei e perfect. Eu prefer sa merg drumuri lungi, la inaltimi mari la munte , sa caut obiective turistice sau istorice cu care sa imi imbogatesc cultura (nu ca as fi un intelectual) unde sa pot face poze, sa stau la o birfa si sa prajesc un cirnat in foc in timp ce ei se lupta cu noroaiele ...etc.
Bafta !
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Mesajde hobo pe Dum Dec 05, 2010 6:01 pm

vintze scrie:
Alin Gabor scrie:Si eu la Anakee 2 :nana

Dureaza mult mai mult ca si nr. de km, aderenta extraordinara pe ploaie, cel mai bun parerea mea, se comporta corect si pe off road cu conditia sa fie tare solul (macadam, pietris, pamint fara noroi), cind deja dai de mlastina se schimba treaba ... dar acolo las pe altii sa se bage. Este doar parerea mea, respect pentru celelalte pareri.

deci nu pot sa ma bag aici? nu-mi trebuie atunci :rockon

:inchinare :inchinare :inchinare :inchinare :ride
hobo
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 130000

Mesajde costinell_mc pe Dum Feb 27, 2011 5:48 pm

Am k60 si nu mi-as lua a 2 oara.
Pe asfalt nu ma simt la fel de in siguranta ca atunci cind aveam Continental (tot ceva dual erau, nu mai stiu marca), iar pe offroad nu e foarte vizibila diferenta.
In noroi ramai la fel si cu ele si cu altele.
Cel mai mult ma deranjeaza ca pare sa danseze pe curbe, adica nu ma pot lasa cu aceeasi incredere ca inainte, nu ca as lua eu asfaltul cu scaritele... poate e o parere
0724 205 722
Vizitati cu incredere prietenii mei din Rep. Srpska - Tara rafting - http://kamptara87.com/
costinell_mc
Merg pe o roata

Specimen: XL650

Mesajde ivanp pe Lun Mai 16, 2011 1:01 am

Salut,
Pot sa imi dau si eu cu parerea despre k60?
sunt de cocos pe asfalt ud ... tocmai ratat o curba usoara in oras cu renumitele k60. este adevarat ca tocmai incepuse ploia si se udase pe jos (momentul cel mai periculos! cand ploua) - de aceea am redus viteza - eram constient ca aluneca ca drac daca franez. Ia ghiciti ce s-a intamplat dupa 30 de secunde in prima curba uoara spre dreapta? ... fugit fatza echipata cu k60 - io unul nu vreau sa mai aud de k60
neapasat nici o frana - nici fata nici spate - gumele sunt fabricate si montate in 2010 - presiunea verificata azi si era oki.
deci pentru mine nu exista haidenau k60 ca si cauciucuri moto de strada.

numai de bine,
paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Mesajde deathu pe Mar Mai 24, 2011 10:18 pm

costinell_mc scrie:Pe asfalt nu ma simt la fel de in siguranta ca atunci cind aveam Continental (tot ceva dual erau, nu mai stiu marca), iar pe offroad nu e foarte vizibila diferenta.

Salut,

Continental-ul la care te referi este cumva TKC80? Sau Escape? (sau alt model?)

numa bine,
Adi
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde bogdandanailescu pe Joi Oct 06, 2011 10:34 pm

ca peste tot exista haters si lovers :)
pentru mine au fost de un real ajutor K60-urile, drept urmare am tocit 2 seturi in aproximativ 2 ani
spatele m-a tinut vreo 17.000 km la primul set, mers in principal solo in oras (Bucuresti)
in weekenduri (destul de de des, rar ratam vreunul) cu pasager si bagaje (cort, saci de dormit, etc)
ca suprafete le-a bifat cam pe toate:
-asfalt uscat - ok
-asfalt ud - ok (apropo de ce zicea Paul mai devreme ca a alunecat... si viteza & unghiul de inclinare conteaza)
-nisip (Delta Dunarii & plaje)
-noroi (drumul pana la Piatra Arsa facut la jumatatea lui noiembrie)
-zapada, da m-a prins un viscol intr-o seara iarna trecuta in Bucuresti, ziua asfalt ud, seara zapada de 25 cm depusa in vreo 2 ore, se mai intampla na :)
-pietris fin - ok
-pietris "cu granulatie mare" :D adica pietre de 3-5 cm in diametru de ex, nu e ok, cam fuge/se afunda, dar cred ca in afara de o anvelopa de cross cu elementi mari si rari nu ai ce sa cum sa mergi pe asa ceva fara frica

p.s.
la transalp si xt au fost perfecte, acum pt ktm 950 nu stiu ce sa imi iau tot asa mai ieftin :(
K60 nu iau ca le tocesc instant, deh 98cp manaca altfel anvelopa fata de 53cp (greutatea fiind tot pe acolo, 200 si ceva de kg)
asa ca ma orientasem catre niste Pirelli Scorpion MT60 (750 ron in loc de 400 ron)
dar cele mai ieftine dual-sporturi gasite de mine in Romania pana acum, mai caut... asa ca cei care vor ceva mai ok in nu f multi bani se pot orienta si catre astea
evident sunt 750 ron la dimensiunile rotilor de ktm (150-80-18") pt transalp sigur sunt mai ieftine, fata e tot aia ca bani ca tot 90-90-21" este

sper ca am ajutat pe cineva in vreun fel
spor la cumparaturi! :Salutare:
bogdandanailescu
Cum ii zice la ....

Anterior

Înapoi la Feedback