ca peste tot exista haters si lovers

pentru mine au fost de un real ajutor K60-urile, drept urmare am tocit 2 seturi in aproximativ 2 ani
spatele m-a tinut vreo 17.000 km la primul set, mers in principal solo in oras (Bucuresti)
in weekenduri (destul de de des, rar ratam vreunul) cu pasager si bagaje (cort, saci de dormit, etc)
ca suprafete le-a bifat cam pe toate:
-asfalt uscat - ok
-asfalt ud - ok (apropo de ce zicea Paul mai devreme ca a alunecat... si viteza & unghiul de inclinare conteaza)
-nisip (Delta Dunarii & plaje)
-noroi (drumul pana la Piatra Arsa facut la jumatatea lui noiembrie)
-zapada, da m-a prins un viscol intr-o seara iarna trecuta in Bucuresti, ziua asfalt ud, seara zapada de 25 cm depusa in vreo 2 ore, se mai intampla na

-pietris fin - ok
-pietris "cu granulatie mare"

adica pietre de 3-5 cm in diametru de ex, nu e ok, cam fuge/se afunda, dar cred ca in afara de o anvelopa de cross cu elementi mari si rari nu ai ce sa cum sa mergi pe asa ceva fara frica
p.s.
la transalp si xt au fost perfecte, acum pt ktm 950 nu stiu ce sa imi iau tot asa mai ieftin

K60 nu iau ca le tocesc instant, deh 98cp manaca altfel anvelopa fata de 53cp (greutatea fiind tot pe acolo, 200 si ceva de kg)
asa ca ma orientasem catre niste Pirelli Scorpion MT60 (750 ron in loc de 400 ron)
dar cele mai ieftine dual-sporturi gasite de mine in Romania pana acum, mai caut... asa ca cei care vor ceva mai ok in nu f multi bani se pot orienta si catre astea
evident sunt 750 ron la dimensiunile rotilor de ktm (150-80-18") pt transalp sigur sunt mai ieftine, fata e tot aia ca bani ca tot 90-90-21" este
sper ca am ajutat pe cineva in vreun fel
spor la cumparaturi!