Boooooon.
Discutii, cautari pe net dupa alte mobre, intr-un final pus anunt cu mobra la vanzare sau pentru schimb cu TDM sau VFR.
Pana cand aseara intr-un moment de reFelatie (in vino veritas), ingerul pazitor l-a alungat cu sututi in cur pe domnul dreq si pe urma m-a intrebat: Mah, ce nemultumiri ai tu de fapt referitoare la TA? Ha? Pai nu ti-e rusine mai animalule, ca te-a carat si suportat in spinare 5000km. fara sa faca gat, fara sa te lase cu curu-n balta, desi ai dus-o prin locuri care nu-i placeau deloc? Si fara sa bagi bani in ea decat in benzina si ulei. Maiiiiiiii, incepatorule care esti incepator!
Odata m-am repezit la laptop si am inchis toate anunturile. Nu mai vand nimic!
Asa ca doresc sa o fac mai cu mot si mi-ar prinde bine sa ma sfatuiti, sa veniti cu idei.
In primul rand vreau sa-i schimb toba si sa-i pun un Leo Vince pentru ca mai tarziu sa ii pun si protectia de aluminiu pentru motor in locul plasticelor. Leo Vince se potriveste la PD06 din cate am citit pe aici. Mai stiti si alte tobe care s-ar potrivi?
Intentionez totodata sa ii repar toate zgarieturile - chiar daca nu sunt multe - si sa o revopsesc schimbandu-i culoarea. Stiu ca pe urma trebuie sa schimb talonul. Si? Mai exista pe forum transalpistul care se ocupa de vopsit? Poate da un semn pentru ca duminica la ora 15:00 nu o deranjez nici pe mama.
Pentru inceput o sa ii schimb handguard-urile pentru ca sunt cele mai ieftine.
Voi cum vi le-ati facut mai cu mot?

News