Moderatori: Andy, manach, B43XTM

o sa fie bine.B43XTM scrie:Ecusoanele cu nume ar fi binevenite DACA le-ar purta TOATA lumea. Ma mai gandesc la un A4 cu harta zonei, eventual cu traseele posibile.
B43XTM scrie: Iar steguletele la care te-ai gandit ar fi bine sa vina si cu o prindere... preferabil de vaca, daca nu de gat.

vrajitoru scrie:scriu eu primul cuvant si vor continua ceilalti
primul cuvant este: "pozele"
veti zice cate un cuvant pana se formeaza o propozitie:)) si tot asa:P
B43XTM scrie:Eu inca zic ca ar fi binevenit un welcome-package, dar facut de o singura persoana, sau terminat inainte de a ajunge lumea acolo.
Ecusoanele cu nume ar fi binevenite DACA le-ar purta TOATA lumea. Ma mai gandesc la un A4 cu harta zonei, eventual cu traseele posibile. Ar mai fi tricourile si abtibildurile (unele mici si simple) de pus in acest pachet, si apoi inca o idee - poate cu bani - ceva bandane personalizate. Iar steguletele la care te-ai gandit ar fi bine sa vina si cu o prindere... preferabil de vaca, daca nu de gat.
axius scrie:Salutare,
Sunt si incepator si ITA 2011 o sa fie prima ITA la care particip, deci atata timp cat o sa fie![]()
![]()
![]()
![]()
o sa fie bine.
B43XTM scrie:Ecusoanele cu nume ar fi binevenite DACA le-ar purta TOATA lumea. Ma mai gandesc la un A4 cu harta zonei, eventual cu traseele posibile.
Asta mi se pare o idee buna, mai ales ca nu cunosc multi care vor fi acolo si am si o memorie proasta a numelor
B43XTM scrie: Iar steguletele la care te-ai gandit ar fi bine sa vina si cu o prindere... preferabil de vaca, daca nu de gat.
Eu mi-as pune un stegulet pe vaca daca as gasi pe acolo
"florad scrie: Harta am sa o scot in format muuullt mai mare ; as ruga pe cine e mai "smecher" in harti sa-mi trimita pe floradfoto@gmail.com o fotografie in format mare harta pt a o putea printa pe un mic banner ( sa zicem = 200cm/100cm)
manach scrie:daca ma mai vreti, ma pot ocupa tot eu de productia tricourilor. ma apuc sa lucrez la propunerile pentru grafica.

manach scrie:daca ma mai vreti, ma pot ocupa tot eu de productia tricourilor. ma apuc sa lucrez la propunerile pentru grafica.
costinell_mc scrie:Va face cineva dintre oi aceste materiale sau le cumparati de la vreo firma?
Cind va fin intilnirea?
;Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori