imi vand iubirea... :(

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: imi vand iubirea... :(

Mesajde sco pe Dum Sep 04, 2011 6:22 pm

tentant rau...
sco
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: live to ride !
Kilometraj: 50000

Mesajde axterix_30 pe Vin Apr 20, 2012 3:03 pm

sco scrie:tare mi-e greu,dar mobrele enduro sunt scumpe si intretinerea la fel...
sa incepem !
Made in Japan,an '94,48.000 km (zic ca sunt reali-am gasit stickerele cu reviziile si kilometri pe carena stanga spate)
2 propietari-italianu si eu
adusa din italia anul trecut si inmatriculata definitiv pe numele meu,cu toate actele la zi!
Nu a suferit evenimente ,are doar mici zgarieturi superficiale de la o creanga,doua capatate de la intruniri (asta e,e enduro),deci COLORITUL SI STICKERELE sunt ORIGINALE!-Ceruita si polishata periodic-arata ca la mama ei!
Uleiul a fost schimbat la 3500-4000 de km !
Ce am schimbat de cand am luat-o,deci are noi:-cablu ambreiaj,ambreiaj schimbat in IT,guma spate(de 1 luna),familia de placute schimbate la inceputul sezonului,camere ,REFACUT LIPITURI CDI-marca inregistrata@robokid,pus stickere antiscratch pe rezervor,pinion spate nou,mansoane moi,schimbat TOATE LICHIDELE!,reglat joc supape,rulmenti spate,pusa priza 12v,set 3 butoane pentru proiectoare,proiector ceata.
Tin sa mentione ca MOTORUL NU A FOST DESFACUT ABSOLUT DELOC!-lucru constatat cand am reglat jocul la supape!
BUN,deci motocicleta se vinde fara accesorii,ele se vor da ulterior(neamul de cutii si suporti,crash bar,aparatori ghidoane acerbis,parbriz inalt MRA,proiectoare led,etc...)
pretul este de 1700 de euro si nu prea mai las din ei...
motocicleta nu are niciun defect ascuns si accept orice test,facut de ORICINE se crede mecanic iscusit!
daca cineva are ktm exc 400,450,520,525 precum si husky 450,510,610, sunt dispus la un schimb de mobre ,cu diferente dupa caz!
contact(prefer telefonic)-0761 671 391 sco.
asfalt uscat si numai bine! :wheelie

Salut,
Mai ai mobra, ma interesez pentru cineva, stima :rockon
axterix_30
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Mesajde axterix_30 pe Sâm Apr 21, 2012 2:07 pm

sory acel cineva a ales o yamaha tdm, nu l-am putut corupe sa devina transalpist :biciul
axterix_30
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 0

Mesajde sco pe Lun Apr 23, 2012 9:30 pm

nu-i nicio problema.oricum,mersi :beer
Motocicleta are kit lant DID ,filtru aer,ambreiaj TOATE NOI 0 km.
update la pret 8000 lei pentru motocicleta full!
sco
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: live to ride !
Kilometraj: 50000

Anterior

Înapoi la Talcioc