Am mers pe ruta: Arad - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea si de aici prin satulete Pausesti - Cheia - Valea Cheia unde am si campat. Am ajuns la ora 2 si un pic acolo , am pus corturile si am tras un somn de vreo 2 ore.
Sambata am plecat pe un traseu care a durat 13 ore jumate. Din care 11 ore am mers incontinuu. Am facut creasta muntilor Buila Vanturarita. De la 8:30 dimineata si pana la 10:00 seara.
Duminica am fost destul de rupti. Eu am scapat usor doar cu febra musculara , in schimb Diana si Ovi besici in calcai si la degetu mare.
Grupul cu care am fost , cei de la " Veniti cu Noi " au plecat Duminica la ora 10:30 pe un traseu de cca 6-7 ore care includeau si Cheile Cheii.
Cum timpul si baiurile fiecaruia nu ne-au permis , am hotarat sa dam o fuga ( eu cu Ovi ) cu motoru meu pana in Chei. Se aflau la 12,5 km de locul de unde am fost campati. Cheile Cheii incep de la Cabana Cheia si tin ... nush cat
Cheile sunt spectaculoase , merita mers si facute. Poate cu alta ocazie o sa revenim si noi.
La ora 4 jumate am plecat de acolo si am ajuns la ora 1:00 noaptea in Arad. Ne-am intors pe ruta: Ramnicu Valcea - Horezu - Baia de Fier - Bumbesti Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Simeria - Deva - Arad.
Total de kilometri 850. Din care aproximativ jumate pe vreme urata , uda , ploioasa.
Slide-u contine 95% poze , doar 3 filmulete scurte is in el.
Cine vrea sa il vada o poate face aici pe TriluLilu.
Sa incep cu pozele:

News