In M-tii Buila Vanturarita. Plimbare moto si drumetie.

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

In M-tii Buila Vanturarita. Plimbare moto si drumetie.

Mesajde Lutzifer pe Lun Sep 07, 2009 8:08 pm

Am plecat Eu cu Diana si Ovi (picasso_ss). Un TransALP si un Pegaso. Plecarea din ARAD a fost Vineri 4.sept.09 la ora 5:20 chiar dupa ce s-a oprit ploaia. Afar era racoare si totul ud si intunecat. Pana la Deva am mers tot pe ud si o bucata buna de timp pe bezna. Abia se vedea ceva pe asfaltul ala negru de pe Valea Muresului.

Am mers pe ruta: Arad - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea si de aici prin satulete Pausesti - Cheia - Valea Cheia unde am si campat. Am ajuns la ora 2 si un pic acolo , am pus corturile si am tras un somn de vreo 2 ore.

Sambata am plecat pe un traseu care a durat 13 ore jumate. Din care 11 ore am mers incontinuu. Am facut creasta muntilor Buila Vanturarita. De la 8:30 dimineata si pana la 10:00 seara.
Duminica am fost destul de rupti. Eu am scapat usor doar cu febra musculara , in schimb Diana si Ovi besici in calcai si la degetu mare. :(

Grupul cu care am fost , cei de la " Veniti cu Noi " au plecat Duminica la ora 10:30 pe un traseu de cca 6-7 ore care includeau si Cheile Cheii.
Cum timpul si baiurile fiecaruia nu ne-au permis , am hotarat sa dam o fuga ( eu cu Ovi ) cu motoru meu pana in Chei. Se aflau la 12,5 km de locul de unde am fost campati. Cheile Cheii incep de la Cabana Cheia si tin ... nush cat :D Noi am intrat pe ele cam jumate de ora buna dupa care ne-am intors ca a inceput si ploaia si a trebuit sa ne si impachetam sa o luam spre casa.
Cheile sunt spectaculoase , merita mers si facute. Poate cu alta ocazie o sa revenim si noi.

La ora 4 jumate am plecat de acolo si am ajuns la ora 1:00 noaptea in Arad. Ne-am intors pe ruta: Ramnicu Valcea - Horezu - Baia de Fier - Bumbesti Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Simeria - Deva - Arad.

Total de kilometri 850. Din care aproximativ jumate pe vreme urata , uda , ploioasa.

Slide-u contine 95% poze , doar 3 filmulete scurte is in el.
Cine vrea sa il vada o poate face aici pe TriluLilu.

Sa incep cu pozele:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: In M-tii Buila Vanturarita. Plimbare moto si drumetie.

Mesajde fade2black pe Mar Sep 08, 2009 10:32 am

Ma bucur ca a-ti ajuns cu bine dat fiind vremea cacacioasa. Deci pana la urma de ce a-ti plecat Vineri asa devreme? Campingu ala in padure e bestial, ma gandesc ca n-ati facut foc de tabara :)

Numai bine,
Gheza
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde fade2black pe Mar Sep 08, 2009 10:32 am

Ma bucur ca a-ti ajuns cu bine dat fiind vremea cacacioasa. Deci pana la urma de ce a-ti plecat Vineri asa devreme? Campingu ala in padure e bestial, ma gandesc ca n-ati facut foc de tabara :)

Numai bine,
Gheza
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde Lutzifer pe Mar Sep 08, 2009 3:54 pm

fade2black scrie:Ma bucur ca a-ti ajuns cu bine dat fiind vremea cacacioasa. Deci pana la urma de ce a-ti plecat Vineri asa devreme? Campingu ala in padure e bestial, ma gandesc ca n-ati facut foc de tabara :)

Numai bine,
Gheza

Am plecat asa devreme pentru ca grupul ajungea la ora 11:00 in Ramnicu Valcea. Ei s-au dus cu trenul , au plecat Joi spre Vineri la ora 12:00 noaptea. Noi am plecat la ora 5:00 din Arad ca sa ajungem si noi pe cand ajung ei. Am crezut ca mai facem ceva drumetie vineri. Ei au si facut o plimbare de 8,5 km pana la un tunel si innapoi = 17 km pe jos. Noi ne-am culcat ca am fost obositi.

Foc de tabara nu s-a facut... ca nu prea ai avut unde si cand. Locul de campare a fost chiar interesant printre copaci si tufe. Locul de cort a fost drept si am dormit foarte bine. Temperatura peste noapte a fost foarte buna , nu a scazut sub 11 grade. :hainoroc:

L-am salutat pe Roni din partea ta ... a spus ca nu te-a mai vazut de catziva ani buni :Salutare: A stiut imediat despre cine ii vb cand i-am spus.

Toate pozele se pot vedea aici >> http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=3207
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul