Inaltare ghidon

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Inaltare ghidon

Mesajde Ramirez pe Sâm Oct 15, 2011 11:11 pm

Inaltatoare ghidon sau un rand de prinderi ghidon de la o dezmembrare.......careva?

Multumesc anticipat
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: las o asheaaaaaa
Kilometraj: 72000

Re: Inaltare ghidon

Mesajde vice pe Dum Oct 16, 2011 7:53 am

Salut,
Si eu caut. Singurele cu pret decent ce le-am gasit sunt acestea http://vicma.ro/set-inaltatoare-ghidon- ... ead19de247, dar nu mai am motorul langa mine sa masor sa vad daca se potrivesc la gauri. Restul, au pret de porc...
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Mesajde deathu pe Lun Oct 17, 2011 4:48 pm

Salutare,

Vice: inaltatoarele mentionate de tine par sa faca si conversia de la 22 la 28mm diametru, deci nu sunt bune pt TA.
Cauta un set de prinderi superioare de ghidon de la alt TA, se pot folosi pe post de inaltatoare. Sau ceva gen 10021439 de pe Louis.

numa bine,
Adi
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde adris pe Lun Oct 17, 2011 9:16 pm

Eu am un set de prinderi pt ghidon, de la vacuta dezmembrata. In caz ca intereseaza pe cineva aspectul. Sunt si poze aici: http://www.transalp.ro/forum/download/file.php?id=3513&mode=view
adris
Iti pot arata si tie ...

Localitate: unde Fanel Babanu' l-a babardit pe bunicu' lu' Tarkan
Specimen: XL650
Vorba de duh: Doamne-ajuta

Mesajde patraullea pe Mar Oct 18, 2011 2:05 pm

pot face eu modelul de pe louis.
cel vopsit negru.
fac o socoteala de pret si revin.

booom shaka laka !
"Gasesc hotelul. E fantoma, dar central. Dau peste un domn undeva la intrare, pazind un ghiseu. “Do you speak English?”. “Yes”. Si atat, de-aici incolo nu ne-am mai inteles." Mihai Barbu, Vand kilometri
patraullea
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: muuuuuu
Kilometraj: 6000

Mesajde vice pe Mar Oct 18, 2011 9:49 pm

Salut,
Nu crezi ca ar fi de ajuns doar piesa de jos, inaltatorul propriu zis, nu si prinderea de sus? Pt aceasta s-ar folosi cea ce exista deja. Poate avea dimesiuni in functie de cat doreste utilizatorul (15, 20, 25, 30mm). La o adica, banuiesc ca se va putea face piesa sa fie vina si ceva mai inspre calaret, nu numai inaltator (poate fi si un fel de "apropietor").
Si, bineinteles, inlocuite suruburile cu unele mai lungi.
Oricum, iarna e lunga, si in mod sigur gasim o varianta ieftina.
Fişiere ataşate
untitled.JPG
untitled.JPG (Array KiB) Vizualizat de 126 ori

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Mesajde patraullea pe Mie Noi 02, 2011 9:39 pm

pe scurt: nu mai pot face eu inaltator

pe lung: am simulat 3D mai multe variante; niciuna nu poate fi facuta pe strung / freza uzuale; solutia e o masina cu comanda numerica cu posibilitate frezare pe mai multe axe, dar la nr. mic de piese nu te baga nimeni in seama; si daca, te baga mai bine iei autobuzu' la cat costa
deci, pardon de avant
"Gasesc hotelul. E fantoma, dar central. Dau peste un domn undeva la intrare, pazind un ghiseu. “Do you speak English?”. “Yes”. Si atat, de-aici incolo nu ne-am mai inteles." Mihai Barbu, Vand kilometri
patraullea
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: muuuuuu
Kilometraj: 6000

Mesajde vice pe Mie Noi 02, 2011 10:06 pm

Asta e.
O sa fac o proba cu un set de prinderi superioare de ghidon (daca gasesc la pret acceptabil). Din poze ar trebui sa se potriveasca. Nu au decat ~ 1,5cm, dar eu zic ca sunt de ajuns si, in plus, nu trebuiesc inlocuite cablurile si furtunul de frana cu altele mai lungi.
O seara buna,
Vice.

vice
Iti pot arata si tie ...

Mesajde deathu pe Mie Noi 02, 2011 10:30 pm

vice scrie:La o adica, banuiesc ca se va putea face piesa sa fie vina si ceva mai inspre calaret, nu numai inaltator (poate fi si un fel de "apropietor")

Exista asa ceva insa eu unu nu ti-as recomanda. La inceput si eu ma gandeam ca ar fi bine sa si apropie ghidonul, dar mi-am dat seama din timp ca fac o greseala si am luat inaltoarele drepte, normale. Nu recomand cele aplecate pe spate pt ca:
- cele drepte ORICUM iti si apropie ghidonul. Jugul superior e in unghi, nu orizontal, iar prinderile standard sunt de asemea in unghi, implicit inaltatorul simplu va sta oblic (inclinat spre tine cam cu 30 grade fata de verticala, as aprecia eu).
- daca inaltatorul nu e drept, nu castigi spatiu "de resort" intre ghidon si rezervor. Nu stiu la altii cum e, dar eu am mainile destul de scurte si inaltatorul drept de 25mm mi-a permis sa tin ghidonul intr-un unghi convenabil (putin aplecat spre mine) pastrand o distanta suficienta intre blocurile de comenzi si rezervor atunci cand ghidonul e bracat maxim. Zic asta pt ca sunt patit, am indoit putin rezervorul ridicand mobra de pe jos de ghidon... asta pe vremea cand nu aveam inaltatoare.

Asta asa ca idee... stiu ca ceea ce am zis nu e o contributie la topic in sensul vanzarii, doar prezentam niste aspecte de care m-am lovit eu.
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Înapoi la Talcioc