vice scrie:La o adica, banuiesc ca se va putea face piesa sa fie vina si ceva mai inspre calaret, nu numai inaltator (poate fi si un fel de "apropietor")
Exista asa ceva insa eu unu nu ti-as recomanda. La inceput si eu ma gandeam ca ar fi bine sa si apropie ghidonul, dar mi-am dat seama din timp ca fac o greseala si am luat inaltoarele drepte, normale. Nu recomand cele aplecate pe spate pt ca:
- cele drepte ORICUM iti si apropie ghidonul. Jugul superior e in unghi, nu orizontal, iar prinderile standard sunt de asemea in unghi, implicit inaltatorul simplu va sta oblic (inclinat spre tine cam cu 30 grade fata de verticala, as aprecia eu).
- daca inaltatorul nu e drept, nu castigi spatiu "de resort" intre ghidon si rezervor. Nu stiu la altii cum e, dar eu am mainile destul de scurte si inaltatorul drept de 25mm mi-a permis sa tin ghidonul intr-un unghi convenabil (putin aplecat spre mine) pastrand o distanta suficienta intre blocurile de comenzi si rezervor atunci cand ghidonul e bracat maxim. Zic asta pt ca sunt patit, am indoit putin rezervorul ridicand mobra de pe jos de ghidon... asta pe vremea cand nu aveam inaltatoare.
Asta asa ca idee... stiu ca ceea ce am zis nu e o contributie la topic in sensul vanzarii, doar prezentam niste aspecte de care m-am lovit eu.