Ti-au mai zis oamenii si pe topicul asta: uite pe dillypoint.ro, ori ai ignorat din neatentie sfatul ori ai vreo retinere in a te uita. M-am uitat eu si au releu pt transalp la 250 ron si la 350 ron, nu stiu ce natie o fi dar eu zic ca un releu chiar si chinezesc te tine cel putin cativa ani pe cand unul second s-ar putea sa crape si maine
OFF-Topic: Astia de la dezmembrarile din Romania sunt niste hoti, vor sa faca profituri de 2000%, un 20-30% pt ei este inacceptabil. Am un prieten plecat in state care este obsedat de biodisel, si si-a cumparat nishte hoaste de masini (un golf3 si un mertan de prin anii 80) cu care merge cu biodiselul pe care il creste tot el. Mai vorbesc cu el pe messenger sau la telefon si il tot aud zicand: "bai mi-am tras aer conditionat pe G3, am fost la dezmembrari si am gasit un sistem de ac complet pe un g3 busit", "ai dat o palarie de bani"-zic eu, "da am dat destul de mult, vre-o 60$ a fost sistemul, si inca 20$, am dat la un nene de acolo sa-l demonteze de pe epava, ca altfel ar fi trebuit sa-l demontez eu si eram in haine curate"-mi-a raspuns acesta

. Tot el mai demult imi spunea ca si-a luat o cutie de viteza pt mertanul sau, si pe aia tot asa, daduse vre-o 80$. Ia mergeti la noi in dezmembrari si vedeti ce puteti sa cumparati cu 60$ cand vine vorba de sistemul de ac al unui G3, daca plecati acasa cu o conducta ii bine. Pai ia ganditiva, astazi un TA in conditii bunisoare gasesti si pe la 1500 de epuroi, astia de la dezmembrari pe unu busit sau chiar furaciune(cam asa lucreaza dezmembrarile de la noi) nu cred ca dau mai mult de 500-600e dar vor sa vanda doar afurisitul de releu cu 100e. Stiti cum poit fi boicotati... se gasesc 5-6 transalpisti care au nevoie de piese diferite, isi cumpara un TA busit, isi ia fiecare piesa dorita (avnd in vedere pretul mediu al unei piese de TA deja poti sa zici ca deja si-au scos banii), ce ramane din epava, dezmembreaza si vand la preturi modice, intr-o saptamana-doua au scapat si de restul pieselor si au facut si un mic profit, ajutand si pe alti cateva zeci de TA-isti, iar aia de la dezmembrari n-au decat sa putrezeasca cu harburile lor in brate.
Imi cer scuze c-am fost f. putin on si fff. mult off, dar nu mai suport samsarii din romania
Numai bine,
Eugen