Moderatori: Andy, manach, B43XTM
tazspy scrie:Multam Lutzifer
ivanp scrie:cu releul prietenului din arad cat baga?
numai bine,
paul
Lutzifer scrie:ivanp scrie:cu releul prietenului din arad cat baga?
numai bine,
paul
14,4 - 14,5 la turatii mici si 13,8 V la 4-5 mii de ture.
Ce am eu pe motor initial si cel nou comandat baga cam 14,5 la relantiu si cu cat turez mai tare urca pana la 18 V la vreo 4.000 - 4.500 ture
ivanp scrie:Lutzifer scrie:ivanp scrie:cu releul prietenului din arad cat baga?
numai bine,
paul
14,4 - 14,5 la turatii mici si 13,8 V la 4-5 mii de ture.
Ce am eu pe motor initial si cel nou comandat baga cam 14,5 la relantiu si cu cat turez mai tare urca pana la 18 V la vreo 4.000 - 4.500 ture
pah si asta nu inseamna ca asta nou e defect? ... nu se poate inlocui? ce pana mea ... 4 mil dati si nici problema rezolvata?
zic si eu ...
RomiC scrie:am luat eu cu 200 ron din Cluj si merge brici .l-am luat cand te plingeai tu de releu, da tu ai vrut musai "orighinel"...
RomiC scrie:releele sunt noi si deocamdata pare cea mai buna varianta . singura modificare care am facut-o a fost schimbarea mufei (numai partea de plastic !!!) aceea cu 4 fire .
RELEU TRANSALP (3fire intrare + 4 fire iesire )
SEBI (Cluj) tel .0746698689
reltih scrie::Salutare: intodeauna am zis ca partea electrica este pain in the back side, din pacate trebuie sa-ti spun ca releele de incarcare difera la modelele 96-99, fata de modelele noastre japoneze 88-94, asta se poate vedea pe orice site unde vrei sa comanzi piese oem, codurile difera
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori