Postaţi aici probleme întâmpinate
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
de BH 83 FOC pe Joi Dec 01, 2011 10:16 pm
pedros scrie:Pintenul din capul sezorului se toceste pur si simlpu.Atasez poza cu senzorul nou, si senzorul uzat de la mine.(a se observa pintenul nou si luingimea lui).
La pintenul meu, i-am pus un bob de cositor din bara de PB din cel ce se lipeste tabla pe casa.
Il am de asta primavara si tot mai mere.
Am desfacut si eu senzorul asta de vreo 2 ori si cand l-am apasat iesea ulei din el. Oare asta nu o fi o problema? Nu am fost inspirat sa-l cositoresc, dar cu proxima ocazie incerc.
Sa improvizam tot ce se poate !
-

BH 83 FOC
- Cred ca stiu ...
-
- Specimen: XL600
- Vorba de duh: Trazni-le-ar Ilie pe toate !!!
- Kilometraj: 36000
de BH 83 FOC pe Dum Apr 15, 2012 10:17 pm
Am cositorit si eu varful la senzorul de neutral si functioneaza foarte bine acuma atata doar ca uneori mi se aprinde martorul verde de la neutral si in treapta a 3-a lucru care nu ma deranjeaza deloc. Probabil l-am lungit un pic prea mult cand l-am cositorit.
Sa improvizam tot ce se poate !
-

BH 83 FOC
- Cred ca stiu ...
-
- Vorba de duh: Trazni-le-ar Ilie pe toate !!!
- Kilometraj: 36000
de Lutzifer pe Dum Apr 15, 2012 10:26 pm
BH 83 FOC scrie:Am cositorit si eu varful la senzorul de neutral si functioneaza foarte bine acuma atata doar ca uneori mi se aprinde martorul verde de la neutral si in treapta a 3-a lucru care nu ma deranjeaza deloc. Probabil l-am lungit un pic prea mult cand l-am cositorit.
Si eu am problema asta de ceva timp... si ma cam nerveaza deja

Ii complicat de scos? Trebuie aplecat motoru pe partea dreapta sa nu curga ulei? Banuiesc ca pe cricul central nu e ok de desfacut

, nu?
-

Lutzifer
- Iti pot arata si tie ...
-
- Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
- Kilometraj: 117602
-
Înapoi la Probleme electrice