Raspund in apararea mea...si fac si completari pentru ca ambii antevorbitori aveau partial dreptate

.
-diferenta de consum nu am simtit-o pe pielea mea...ci din povesti...dar TPS ul de la modelele de dupa 97 scade consumul, si regleaza timing ul la aprindere in asa fel incat sa face optimizare de cuplu samd...(nu stiu cum...dar o face am citit mult despre asta)....Deci chestia cu consumul o vom pune asa acum:...mie a mea ...singur cu bagaje merg 110...cu depasirle modice de rigoare(dar nu super moto) si in localitati 80, prin orase de tranzit samd scot consum intre 4.4 si 4.6. (PS: inca nu am schimbat bujiile

..poate mai scade)Deci acum ai putea spune cat ia TA650 ul in aceleasi conditii si am putea face o diferenta....tot ce am spus aici...e purul adevar...nu incerc sa imi laud moto.
- avand suprafata radianta mai mare (aripioarele alea) teoretic...ar terbui sa disipe caldura mai bine. Sunt convins de asta...acum daca asta face sa se simta ceva in day to day life...nu stiu...Atentie un lichid insuficient, prost preparat (adica prea mult antigel...putina apa) poate duce la racire incorecta. Una peste alta....TA are racire mai mult decat ii trebuie....
- cdi urile...da ai dreptate...ignitech rezolva problema...insa mai costa minim 100E.
- E STIUT CA MODELE PRE 97, ca si Africanele , ambele asamblate in Italia, au avut finisaje mai bune. Sunt predispuse mai repede coroziunii fata de surorile japoneze.
Insa si varsta la celelalte poate compensa.
Se stie de asemenea ca CELE MAI BUNE JANTE sunt cele AURII.
Pana la urma totul e un compromis... Eu furca fata...inca o am ...asa cum era in poza...si probabil asa va ramane pentru ca nu am cum sa o eloxez...sau mai bine zis unde.
Si acum vreau sa fiu putin off pt ca am vazut ca mai citesc randurile astea si cei mai batrani ca mine:
- daca imi vopsesc galeriile (tevile...de la iesirea din cilindru pana la iesirea in toba) cu vopsea termorezistenta facuta pe cod culoare undeva la Policolor, credeti ca va rezista.
Manach: discutia despre tobe este aici http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php?f=4&t=1097
acest subiect are tema lui...