Angi scrie:Pana la urma data de 3-5 aprilie ramane in picioare?
Vad ca si salonul moto e tot atunci.
Corectie. Salonul moto e pe 10 - 12 aprilie. Asa ca weekendul 3 - 5 aprilie ramane liber
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Angi scrie:Pana la urma data de 3-5 aprilie ramane in picioare?
Vad ca si salonul moto e tot atunci.
Angi scrie:Dorule, mai facem ceva pe 3-5 aprilie sau cand o fi? Eu trebuie sa stiu din timp ca sa vorbesc sa nu cad de serviciu la munca.
Stiff Rider scrie:Angi scrie:Dorule, mai facem ceva pe 3-5 aprilie sau cand o fi? Eu trebuie sa stiu din timp ca sa vorbesc sa nu cad de serviciu la munca.
ai putzintica rabdare amice ca doar nu esti nord-estic, sau esti?! aici lucrurile merg mai incetishor, sti tu, la 52 de grade, nu voiniceste precum un boxer
, chill ma' frend
![]()
Angi scrie:Eu trebuie sa stiu din timp ca sa vorbesc sa nu cad de serviciu la munca.
Angi scrie:Stiff Rider scrie:Angi scrie:Dorule, mai facem ceva pe 3-5 aprilie sau cand o fi? Eu trebuie sa stiu din timp ca sa vorbesc sa nu cad de serviciu la munca.
ai putzintica rabdare amice ca doar nu esti nord-estic, sau esti?! aici lucrurile merg mai incetishor, sti tu, la 52 de grade, nu voiniceste precum un boxer
, chill ma' frend
![]()
Problema nu-i la mine. Hai sa ma citez...........am voie?
Angi scrie:Eu trebuie sa stiu din timp ca sa vorbesc sa nu cad de serviciu la munca.
Iar pe de alta parte, despre intalnirea TA din vara vad ca se discuta destul de intens de pe acum.
Eu vad aici o contradictie. Tu vezi?
Dorumaster scrie:@ Stiif Rider - undeva pe 1 Mai .... nu prea mai inseamna primavara .... iar Dobrogea sau
la Mare nu prea este in Centrul Tarii....
@ Angi - eu zic ca ramane valabil pe 3 - 5 Aprilie la Vidraru ( vin toti cei ce vor sa se desmorteasca dupa o iarna lunga )
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori