INTALNIRE DE PRIMAVARA

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

INTALNIRE DE PRIMAVARA

Mesajde Dorumaster pe Joi Ian 15, 2009 7:14 pm

Salut !
Ma numesc Doru si nr. meu de telefon este - 0727346180

.... vin cu o propunere pentru PRIMAVARA ( sa zicem 03 - 05 Aprilie 2009 ) sa ne desmortim putin la o intalnire ( a
nu se intelege INTRUNIRE ) unde putem discuta mai multe despre INTRUNIREA II si sa ne cunoastem mai bine .... la
Cabana Vidraru ( la coada lacului Vidraru - 200 m de cabana Cumpana )
.... m-am gandit la locatia aceasta deoarece este un loc perfect ptr. enduro , cabanierul este un tip SUPER de treaba
si este de acord cu asfel de manifestari .... pune la dispozitie cabana cu 32 de locuri la un pret convenabil , locuri de
corturi ( apx. 200 ) fara nici un fel de taxa .... bere , vin , tuica ,mici , mancare la preturi f. accesibile si un superb
FOC DE TABARA - bonus. In cabana exista si un magazin alimentar de unde se pot cumpara produse la preturi de magazin.
Pentru cei ce nu vor sa stea la cort si nu prind locuri la Cabana Vidraru exista posibilitatea sa stea la casute ( aprox. 30 casute )
sau la Cabana Cumpana ( aprox. 60 loc. )

.... sa nu uit .... m - am gandit ca locatia este cam in centrul tarii si ar fi accesibila ptr. toata lumea ( nu prea stiu cand se va
deschide Transfagarasanul ) ....

Am vorbit ceva dar f. putin despre acest lucru cu Mihai ce la Ploiesti.

P.S. din luna Noiembrie 2008 sunt posesorul unui TRANSALP 650 V .... fostul motor a lui FLORAD ( pe langa alte motoare )

.... astept cu MARE nerabdare sa vad ce parere aveti...
Dorumaster
Cum ii zice la ....

Re: INTALNIRE DE PRIMAVARA

Mesajde Andy pe Joi Ian 15, 2009 8:44 pm

Nu stiu cu ce sa incep asa ca le iau pe rand:

1. e o idee buna (cel putin in momentul asta) sa ne vedem p-acolo la inceputul lui aprilie... pacat ca Transfagarasanul e inchis la data aia.
2. felicitari ptr. achizitie si s-o stapanesti sanatos.
3. e o locatie detul de buna ptr. o intalnire a transalpistilor. Poate intalnirea din 2010... sau poate pentru o intalnire internationala TA daca propunerea lui Vlad se materializeaza.

PS: am notat numarul si poate ne intalnim la o plimbare inainte de aprilie/
PS2: baga si tu un ID de mess (daca nu te deranjeaza sa fie public) sau un PM (sa putem sta la o vorba mai usor cand o fi vorba de planificat o plimbare).

Dar pana atunci: bine ai venit pe acest forum.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Mesajde Dorumaster pe Vin Ian 16, 2009 6:53 pm

.... este prea devreme nu va ganditi inca la PRIMAVARA....
Dorumaster
Cum ii zice la ....

Mesajde tazspy pe Vin Ian 16, 2009 10:01 pm

TE INVIDIEZ PENTRU MOTO,BINE AI VENIT,LA CAT MAI MULTE IESIRI,FARA INCIDENTE,DESPRE APRILIE MAI VORBIM,TOTI SUNTEM NERABDATORI SA IESIM DIN IARNA CU TA SI CUM E MAI FRUMOS DECAT ALATURI DE PRIETENI IAR VACUTELE(TA) IN CIREZI. :twisted: :roll: :lol:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde doctoril pe Mar Ian 27, 2009 12:06 am

eu as veni bucuros, de mult imi doresc sa fac Valea lui Stan si mereu cand ajung in zona, ba ma duc pe Transfagarasan calare, ba pe creasta cu rucsacul, de vreo 3 ani ma tot chinuie valea aia :)
dar mai vorbim pana in aprilie, sa vedem cata zapada o mai fi pe acolo
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Mesajde B43XTM pe Mar Ian 27, 2009 12:47 am

foarte tare valea lui Stan. Mi-a placut la nebunie... desi am facut-o primavara cand nu circulau masini pe drum si am mers ~40km PE JOS pana la Cab. Piscul Negru (care acum nu mai e). Acum s-au mai deteriorat scarile metalice si s-ar putea sa ai nevoie de ceva coarda.
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Dum Feb 01, 2009 10:12 am

Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.

bafta :alien:

ps- Si nu te uita urat :lol: Stiu ca stii ca sunt BMWist, dar imi place comunitatea asta. Daca ma primiti, voi fi un :alien: printre voi. Asta e. Pe mine nu ma deranjeaza. Sper ca nici pe voi.
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde john pe Lun Feb 02, 2009 11:10 am

Angi scrie:Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.

ps- Si nu te uita urat :lol: Stiu ca stii ca sunt BMWist, dar imi place comunitatea asta. Daca ma primiti, voi fi un :alien: printre voi. Asta e. Pe mine nu ma deranjeaza. Sper ca nici pe voi.

nu-ti mai fa atatea probleme!!...
... dar, niciodata nu e prea tarziu sa-ti iei un transalp..!!! :wink:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Stiff Rider pe Lun Feb 02, 2009 10:37 pm

Angi scrie:Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.

:-)
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Spor şi Lumină Bună !
Kilometraj: 75235

Mesajde Dorumaster pe Mar Feb 03, 2009 12:06 am

Salut !!!! Angi ma bucur f. tare sa aud ca vrei sa vii si tu .... te asteptam. Referitor la pretul unei
camere o sa anuntam dupa ce negociem cu proprietarul Cabanei.
Dorumaster
Cum ii zice la ....

Mesajde Angi pe Joi Feb 05, 2009 6:00 pm

Pana la urma data de 3-5 aprilie ramane in picioare?

Vad ca si salonul moto e tot atunci.
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Stiff Rider pe Dum Feb 08, 2009 10:16 pm

am pus zambetu' dar am uitat intrebarea: dar comunitatea voastra, comunitatea aristocratilor cu sange albalbastru nu-ti mai plashie? Si daca esti primit, cati bmwisti mai aduci cu tine? sau mai bine recitesti ce a scris John ca bine a zis :HMM:
Ultima oară modificat de Stiff Rider pe Dum Feb 08, 2009 10:26 pm, modificat 1 dată în total.
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Stiff Rider pe Dum Feb 08, 2009 10:21 pm

Dorumaster scrie:Salut !
Ma numesc Doru si nr. meu de telefon este - 0727346180

.... vin cu o propunere pentru PRIMAVARA ( sa zicem 03 - 05 Aprilie 2009 ) sa ne desmortim putin la o intalnire ( a
nu se intelege INTRUNIRE ) unde putem discuta mai multe despre INTRUNIREA II si sa ne cunoastem mai bine .... la
Cabana Vidraru ( la coada lacului Vidraru - 200 m de cabana Cumpana )
.... m-am gandit la locatia aceasta deoarece este un loc perfect ptr. enduro , cabanierul este un tip SUPER de treaba
si este de acord cu asfel de manifestari .... pune la dispozitie cabana cu 32 de locuri la un pret convenabil , locuri de
corturi ( apx. 200 ) fara nici un fel de taxa .... bere , vin , tuica ,mici , mancare la preturi f. accesibile si un superb
FOC DE TABARA - bonus. In cabana exista si un magazin alimentar de unde se pot cumpara produse la preturi de magazin.
Pentru cei ce nu vor sa stea la cort si nu prind locuri la Cabana Vidraru exista posibilitatea sa stea la casute ( aprox. 30 casute )
sau la Cabana Cumpana ( aprox. 60 loc. )

.... sa nu uit .... m - am gandit ca locatia este cam in centrul tarii si ar fi accesibila ptr. toata lumea ( nu prea stiu cand se va
deschide Transfagarasanul ) ....

Am vorbit ceva dar f. putin despre acest lucru cu Mihai ce la Ploiesti.

P.S. din luna Noiembrie 2008 sunt posesorul unui TRANSALP 650 V .... fostul motor a lui FLORAD ( pe langa alte motoare )

.... astept cu MARE nerabdare sa vad ce parere aveti...

o idee foarte buna, dar cred ca ar fi mai ok pe la un 1 mai, pe undeva prin dobrogea sau pe la mare, atunci foarte multi si-au sters deja motoretele de praful depus peste iarna
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Dum Feb 08, 2009 11:05 pm

Stiff Rider scrie:dar comunitatea voastra, comunitatea aristocratilor cu sange albalbastru nu-ti mai plashie? Si daca esti primit, cati bmwisti mai aduci cu tine? sau mai bine recitesti ce a scris John ca bine a zis :HMM:

1- Sincer, nu prea vad legatura. Imi place comunitatea BMW dar vreau sa va cunosc si pe voi, mai ales ca Mihai M e un foarte bun prieten de-al meu.
2- De adus alti bmwisti nu ma gandeam. In schimb, am un amic care si-a luat de curand un TA. Ma gandeam ca n-ar fi rau sa-l iau pe el. Ce zici, n-ar fi mai bine asa? :Dejtu2:
3- John a zis doua chestii. Prima a fost sa nu-mi mai fac atatea probleme, iar a doua a fost ca poate nu e prea tarziu pentru un TA. Tu la care te referi? La prima, nu? :D
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Stiff Rider pe Dum Feb 08, 2009 11:41 pm

Angi scrie:
Stiff Rider scrie:dar comunitatea voastra, comunitatea aristocratilor cu sange albalbastru nu-ti mai plashie? Si daca esti primit, cati bmwisti mai aduci cu tine? sau mai bine recitesti ce a scris John ca bine a zis :HMM:

1- Sincer, nu prea vad legatura. Imi place comunitatea BMW dar vreau sa va cunosc si pe voi, mai ales ca Mihai M e un foarte bun prieten de-al meu.
2- De adus alti bmwisti nu ma gandeam. In schimb, am un amic care si-a luat de curand un TA. Ma gandeam ca n-ar fi rau sa-l iau pe el. Ce zici, n-ar fi mai bine asa? :Dejtu2:
3- John a zis doua chestii. Prima a fost sa nu-mi mai fac atatea probleme, iar a doua a fost ca poate nu e prea tarziu pentru un TA. Tu la care te referi? La prima, nu? :D

sa-ti raspund tot pe numere? mai bine lasa, poate o sa intelegi asta: In apa, nisipul cade pe fund iar uleiul sta la suprafata.
sunt sigur ca o sa gasesti posesorul de transalp baiat de treaba, si o sa te intelegi cu el de minune, io zic sa ne vedem cu bine !
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Următorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii