Moderatori: Andy, manach, B43XTM
printre voi. Asta e. Pe mine nu ma deranjeaza. Sper ca nici pe voi.Angi scrie:Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.
bafta![]()
ps- Si nu te uita uratStiu ca stii ca sunt BMWist, dar imi place comunitatea asta. Daca ma primiti, voi fi un
printre voi. Asta e. Pe mine nu ma deranjeaza. Sper ca nici pe voi.
Angi scrie:Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.
bafta![]()
ps- Si nu te uita uratStiu ca stii ca sunt BMWist, dar imi place comunitatea asta. Daca ma primiti, voi fi un
Angi scrie:Buna treaba Dorule. Ia intreaba cat e camera. Pe mine ma cam incanta ideea.
bafta![]()
Dorumaster scrie:Salut !
Ma numesc Doru si nr. meu de telefon este - 0727346180
.... vin cu o propunere pentru PRIMAVARA ( sa zicem 03 - 05 Aprilie 2009 ) sa ne desmortim putin la o intalnire ( a
nu se intelege INTRUNIRE ) unde putem discuta mai multe despre INTRUNIREA II si sa ne cunoastem mai bine .... la
Cabana Vidraru ( la coada lacului Vidraru - 200 m de cabana Cumpana )
.... m-am gandit la locatia aceasta deoarece este un loc perfect ptr. enduro , cabanierul este un tip SUPER de treaba
si este de acord cu asfel de manifestari .... pune la dispozitie cabana cu 32 de locuri la un pret convenabil , locuri de
corturi ( apx. 200 ) fara nici un fel de taxa .... bere , vin , tuica ,mici , mancare la preturi f. accesibile si un superb
FOC DE TABARA - bonus. In cabana exista si un magazin alimentar de unde se pot cumpara produse la preturi de magazin.
Pentru cei ce nu vor sa stea la cort si nu prind locuri la Cabana Vidraru exista posibilitatea sa stea la casute ( aprox. 30 casute )
sau la Cabana Cumpana ( aprox. 60 loc. )
.... sa nu uit .... m - am gandit ca locatia este cam in centrul tarii si ar fi accesibila ptr. toata lumea ( nu prea stiu cand se va
deschide Transfagarasanul ) ....
Am vorbit ceva dar f. putin despre acest lucru cu Mihai ce la Ploiesti.
P.S. din luna Noiembrie 2008 sunt posesorul unui TRANSALP 650 V .... fostul motor a lui FLORAD ( pe langa alte motoare )
.... astept cu MARE nerabdare sa vad ce parere aveti...
Stiff Rider scrie:dar comunitatea voastra, comunitatea aristocratilor cu sange albalbastru nu-ti mai plashie? Si daca esti primit, cati bmwisti mai aduci cu tine? sau mai bine recitesti ce a scris John ca bine a zis
Angi scrie:Stiff Rider scrie:dar comunitatea voastra, comunitatea aristocratilor cu sange albalbastru nu-ti mai plashie? Si daca esti primit, cati bmwisti mai aduci cu tine? sau mai bine recitesti ce a scris John ca bine a zis
1- Sincer, nu prea vad legatura. Imi place comunitatea BMW dar vreau sa va cunosc si pe voi, mai ales ca Mihai M e un foarte bun prieten de-al meu.
2- De adus alti bmwisti nu ma gandeam. In schimb, am un amic care si-a luat de curand un TA. Ma gandeam ca n-ar fi rau sa-l iau pe el. Ce zici, n-ar fi mai bine asa?![]()
3- John a zis doua chestii. Prima a fost sa nu-mi mai fac atatea probleme, iar a doua a fost ca poate nu e prea tarziu pentru un TA. Tu la care te referi? La prima, nu?
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori