Ma gandeam ca Romania sa gazduiasca intrunirea Transalp internationala din 2012. Anul acesta, 2011, se tine in Olanda. In 2009 a fost in Germania, in 2008 parca in Grecia (nu sunt sigur). Anul trecut, 2010, trebuia sa fie in Italia, dar italienii au lasat-o moarta si nu a fost nimic.
Cand am fost in Germania in 2009 le-am zis oamenilor despre o posibila intrunire in RO si imediat au ciulit urechile si nemtii si olandezii.. "Romania?, acolo cu paduri si munti si forestiere si etc.. oaaau!" Dar atunci italienii cati erau au sarit cu gura si au zis ca e luata deja de Italia si ca nu se pune problema, oricum atunci ar fi fost prea devreme.
Asaaa...anul asta este in Olanda, si cum ziceam eu personal ma duc. Si ma gandeam cum ar fi sa-i anunt ca ii invitam pe transalpistii europeni in Romania in 2012? Ar fi ceva inedit si cred ca ar fi incantati. Cluburile mari TA sunt in Germania si Olanda si in Grecia. Daca nemtii zic ca vin in RO, deja treaba e stabilita.
Ce vreau eu - eu va dau ideea si mai departe organizati voi, eu n-am cum sa ajut decat cu informatii. Duc mesajul in Olanda daca e, am papagal, ii conving.
Sau poate nu e nevoie de convins, pur si simplu ii anuntam: ITM 2012 e in Romania, fie va place sau nu.
CE trebuie facut, va zic din experienta celei din Germania si ce vad ca se organizeaza in Olanda acum:
- trebuie anuntat din timp, de preferat cu 1 an inainte;
- se plateste in avans - organizatorii se ocupa de locatie + cazare + masa, se stabileste un pret si ala ramane. Pretul se anunta din ianuarie, totodata cu locatia. Omul se inscrie, da banu in avans si cand vine nu are grija cazarii sau a mesei. Eventual 2 mese pe zi, mic dejun si cina;
- se face website unde se anunta si se fac inscrierile acolo. Plata sa fie posibila tot acolo, cu card sau paypal sau transfer bancar;
Idei cu ce sa faca in RO mai vin pe parcurs, se organizeaza tururi, cina festiva, foc de tabara, etc..
Ce trebuie - un grup de oameni inimosi care sa se ocupe de asta, sa vorbeasca cu 1 an inainte de locatie, cazare etc.
Ideal ar fi un camping cu tot cu casute, omul sa aiba de ales intre cort sau casuta sau camera. Un complex cu de toate ar fi ideal. Sa fie si mare, vin cam in jur de 200 persoane, chiar 250. Vin oamenii cu rulotele si moto pe remorca, sunt si de-astia.
Cineva mi-a sugerat aceasta locatie: http://www.campingdirste.ro/en_files/localizare.html
Mie mi se pare IDEAL. Doar ca trebuie rezervat cu totul pentru 4 zile, aflate costuri, etc etc.
Treaba trebuie pusa la punct STAS!
Si, daca tot e intrunire Transalp, eu zic ca merge in 2012 facuta la un loc cu cea romaneasca pe care vad ca ati organizat-o cu succes pana acum.
Doar ca asta trebuie sa fie cu plata, asa e la ei, dai un ban in avans si apoi nu ai treaba, esti INVITAT.
Eu zic ca e o idee buna, eu as fi din cale afara de fericit numai sa stiu ca au venit nemtzalaii si olandezii si grecii si s-au simtit bine, asta conteaza..
Veniti si voi cu idei. Numai bine.
(nu ziceti ca e prea devreme ca nu e deloc, e tocmai timpul, daca nu o iau altii inainte)

... si eu care visam la serpentine prin ieuropa ... 
News