ITM ROMANIA 2013 - International Transalp Meeting 2013

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

ITM ROMANIA 2013 - International Transalp Meeting 2013

Mesajde Belbody pe Mar Ian 11, 2011 2:33 pm

Stiu ca poate e prea devreme sau poate ca nu.

Ma gandeam ca Romania sa gazduiasca intrunirea Transalp internationala din 2012. Anul acesta, 2011, se tine in Olanda. In 2009 a fost in Germania, in 2008 parca in Grecia (nu sunt sigur). Anul trecut, 2010, trebuia sa fie in Italia, dar italienii au lasat-o moarta si nu a fost nimic.
Cand am fost in Germania in 2009 le-am zis oamenilor despre o posibila intrunire in RO si imediat au ciulit urechile si nemtii si olandezii.. "Romania?, acolo cu paduri si munti si forestiere si etc.. oaaau!" Dar atunci italienii cati erau au sarit cu gura si au zis ca e luata deja de Italia si ca nu se pune problema, oricum atunci ar fi fost prea devreme.
Asaaa...anul asta este in Olanda, si cum ziceam eu personal ma duc. Si ma gandeam cum ar fi sa-i anunt ca ii invitam pe transalpistii europeni in Romania in 2012? Ar fi ceva inedit si cred ca ar fi incantati. Cluburile mari TA sunt in Germania si Olanda si in Grecia. Daca nemtii zic ca vin in RO, deja treaba e stabilita.

Ce vreau eu - eu va dau ideea si mai departe organizati voi, eu n-am cum sa ajut decat cu informatii. Duc mesajul in Olanda daca e, am papagal, ii conving.
Sau poate nu e nevoie de convins, pur si simplu ii anuntam: ITM 2012 e in Romania, fie va place sau nu. :D

CE trebuie facut, va zic din experienta celei din Germania si ce vad ca se organizeaza in Olanda acum:

- trebuie anuntat din timp, de preferat cu 1 an inainte;
- se plateste in avans - organizatorii se ocupa de locatie + cazare + masa, se stabileste un pret si ala ramane. Pretul se anunta din ianuarie, totodata cu locatia. Omul se inscrie, da banu in avans si cand vine nu are grija cazarii sau a mesei. Eventual 2 mese pe zi, mic dejun si cina;
- se face website unde se anunta si se fac inscrierile acolo. Plata sa fie posibila tot acolo, cu card sau paypal sau transfer bancar;

Idei cu ce sa faca in RO mai vin pe parcurs, se organizeaza tururi, cina festiva, foc de tabara, etc..

Ce trebuie - un grup de oameni inimosi care sa se ocupe de asta, sa vorbeasca cu 1 an inainte de locatie, cazare etc.
Ideal ar fi un camping cu tot cu casute, omul sa aiba de ales intre cort sau casuta sau camera. Un complex cu de toate ar fi ideal. Sa fie si mare, vin cam in jur de 200 persoane, chiar 250. Vin oamenii cu rulotele si moto pe remorca, sunt si de-astia.

Cineva mi-a sugerat aceasta locatie: http://www.campingdirste.ro/en_files/localizare.html

Mie mi se pare IDEAL. Doar ca trebuie rezervat cu totul pentru 4 zile, aflate costuri, etc etc.
Treaba trebuie pusa la punct STAS!

Si, daca tot e intrunire Transalp, eu zic ca merge in 2012 facuta la un loc cu cea romaneasca pe care vad ca ati organizat-o cu succes pana acum.
Doar ca asta trebuie sa fie cu plata, asa e la ei, dai un ban in avans si apoi nu ai treaba, esti INVITAT.

Eu zic ca e o idee buna, eu as fi din cale afara de fericit numai sa stiu ca au venit nemtzalaii si olandezii si grecii si s-au simtit bine, asta conteaza..

Veniti si voi cu idei. Numai bine.
(nu ziceti ca e prea devreme ca nu e deloc, e tocmai timpul, daca nu o iau altii inainte)
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Specimen: XL600
Kilometraj: 30000

Re: ITM ROMANIA 2012 - International Transalp Meeting 2012.

Mesajde Andy pe Mar Ian 11, 2011 3:02 pm

2012 cred ca este putin cam devreme ptr. o intalnire de asemenea anvergura. Insa, ITM 2013 in Romania mi se pare o idee realizabila, daca ne strangem cativa oameni care pot contribui efectiv la organizarea acestei intalniri.

PS: Darste mi se pare putin prea comercial fata de ce poate oferi RO ca locatii de intalniri moto adventure. O locatie excelenta pentru asta cred ca ar putea fi Obarsia Lotrului (spatiu imens de campare, 3-4 cabane in vecinatate cu cca. 100 locuri cazare, restaurante la cabanele alea, etc. + bonus de participare: zona exceptionala dpdv a ce poate oferi vizitatorilor.

Asa ca ce ziceti? Ne mobilizam?
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Mar Ian 11, 2011 3:38 pm

Locatia a fost doar o sugestie a mea, referitor la ce am vazut la ei.
Daca stiti altele si mai faine, cum sa nu! Eu recunosc ca stau prost la capitolul asta, de-aia e nevoie de cineva acolo.
2013 e perfect, ma gandesc ca poate 2012 e deja luat.

Din ce am cules impresii insa, sa stiti ca Romania nu e deloc de neglijat pe lista de posibile locatii pentru transalpisti, cu siguranta vor veni in numar mare. Strainii adora locatiile unde nu au mai fost, daca mai e si un forestier implicat deja e nemaipomenit.
Doar ca totul trebuie organizat clar si concis si anuntat din timp!
Eu ajut cat pot!
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde Andy pe Mar Ian 11, 2011 3:48 pm

Daca e s-o facem... s-a facem lata ! :party :ride :rockon :beer

Si ptr. asta e necesara ceva planificare... ar trebui sa vedem ce "resurse umane" avem la dispozitie ptr. asta. Asa ca... cine se ofera voluntar in comitetul organizator?

Eu ma pun pe lista, pastrand insa rezerva imprevizibilului ce mai poate trage tepe in 2 ani.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde vintze pe Mar Ian 11, 2011 4:09 pm

Andy scrie:Daca e s-o facem... s-a facem lata ! :party :ride :rockon :beer

Si ptr. asta e necesara ceva planificare... ar trebui sa vedem ce "resurse umane" avem la dispozitie ptr. asta. Asa ca... cine se ofera voluntar in comitetul organizator?

Eu ma pun pe lista, pastrand insa rezerva imprevizibilului ce mai poate trage tepe in 2 ani.

daca nu vine sfarsitul lumii, si daca o sa fie nevoie de ceva ajutor pe care l-as putea da, o sa-l dau cu placere.
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Korben Dallas pe Mar Ian 11, 2011 4:18 pm

Asta deja suna a club
Transalp Club
Trebuie un cadru juridic, altfel va fi greu
Anul asta mi-am propus ca obiectiv prioritar finalizarea actiunii inceputa in urma cu vreo doi ani
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Belbody pe Mar Ian 11, 2011 4:42 pm

Cu club, cu neclub, eu in vara ma duc si le zic ca ITT in 2013 se tine in ROMANIA!

Si eu ma pun pe lista! Pot lucra on-line daca e la ceva, comunicari chestii.. ma ocup!
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde Angi pe Mar Ian 11, 2011 8:30 pm

Andy scrie:

Cum spre exemplu ar putea fi caderea unui ghiveci in cap de la balcon si cand te trezesti sa nu mai vrei altceva in afara de motociclete bmw :ride
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde pista pe Mar Ian 11, 2011 9:01 pm

atentie ca in 2012 vim adica varadistii se pare ca ne-au luat inainte se pare ca au anuntat intilnire internationala in Romania http://users.bart.nl/~stikfort/new_inte ... eline.html
pista
Merg pe o roata

Vorba de duh: vazzeg
Kilometraj: 57000

Mesajde vest pe Mar Ian 11, 2011 11:48 pm

:byebye

Pana in acest an TA din RO au reusit cu bine zic eu sa se adune de 3 ori.Cam atat.Niku are dreptate, fara sa fim persoana juridica noi nu existam oficial.Dupa ce ne organizam si oficial ,probabil ca o sa avem si posibilitati sa facem mai multe.
deviza suna cam asa in momentul de fata: HAI INTAI SA NE ORGANIZAM SI PE URMA SA ORGANIZAM....

:coolrider
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde manach pe Mie Ian 12, 2011 9:21 am

hai sa facem clubul!
manach
Moderator

Mesajde john pe Mie Ian 12, 2011 10:20 am

vintze scrie:
Andy scrie:Daca e s-o facem... s-a facem lata ! :party :ride :rockon :beer

daca nu vine sfarsitul lumii, si daca o sa fie nevoie de ceva ajutor pe care l-as putea da, o sa-l dau cu placere.

...si eu sunt alaturi..!!! cu tot ceea ce inseamna sprijin, cautare de locatii ... si eventual aportul gazdelor din zona respectiva!!! :rockon
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Mie Ian 12, 2011 1:37 pm

Andy scrie: O locatie excelenta pentru asta cred ca ar putea fi Obarsia Lotrului (spatiu imens de campare, 3-4 cabane in vecinatate cu cca. 100 locuri cazare, restaurante la cabanele alea, etc. + bonus de participare: zona exceptionala dpdv a ce poate oferi vizitatorilor.

Daca va hotarati pentru zona asta, ar fi o chestie sa organizati serios pentru straini niste excursii pe Transalpina si mai ales Transfagarasan. Sa vaza si ochiul lor frumusetile Romaniei. Singura chestie naspa la Obarsie este tigania care se intampla in locurile de campare de pe langa rau. Tin minte ca intr-un an erau acolo tigani cu satra, cu caii parcati printre corturi si tot tacamul tiganesc. Ar fi naspa sa vada aia chestii d-astea, si asa ne-am facut de bafta pe afara cu tiganii romani...

Emisiunea TopGear facuta pe Transfagarasan ar putea fi unul din filmele de sustinere si reclama pentru intalnirea organizata in Ro.
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mie Ian 12, 2011 2:50 pm

Angi scrie:
Andy scrie: O locatie excelenta pentru asta cred ca ar putea fi Obarsia Lotrului (spatiu imens de campare, 3-4 cabane in vecinatate cu cca. 100 locuri cazare, restaurante la cabanele alea, etc. + bonus de participare: zona exceptionala dpdv a ce poate oferi vizitatorilor.

Daca va hotarati pentru zona asta, ar fi o chestie sa organizati serios pentru straini niste excursii pe Transalpina si mai ales Transfagarasan. Sa vaza si ochiul lor frumusetile Romaniei. Singura chestie naspa la Obarsie este tigania care se intampla in locurile de campare de pe langa rau. Tin minte ca intr-un an erau acolo tigani cu satra, cu caii parcati printre corturi si tot tacamul tiganesc. Ar fi naspa sa vada aia chestii d-astea, si asa ne-am facut de bafta pe afara cu tiganii romani...

Emisiunea TopGear facuta pe Transfagarasan ar putea fi unul din filmele de sustinere si reclama pentru intalnirea organizata in Ro.

Angi, până la urmă ţiganii fac parte din România. nu putem să nu recunoastem sau să ascundem. de acord, nu-i suportăm, suntem sătui de ei, i-am extermina daca am putea, dar... eu mai degrabă aş schimba politica la ce va de genu, suntem toţi în uie, e problema tuturor...
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde RomiC pe Mie Ian 12, 2011 9:11 pm

http://carsroute.com/top-15-most-beauti ... the-world/
Deci au ce sa vaza si ochiu lor p'aci prin rromanica :nana ... si eu care visam la serpentine prin ieuropa ... :balosu
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Următorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii