Andy scrie:Ptr. asta cred ca ne trebuie formatul vectorial al imaginilor, asa ca Lutzifer & Vintze... heeeelppp !
Cum asta cu format vectorial
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andy scrie:Ptr. asta cred ca ne trebuie formatul vectorial al imaginilor, asa ca Lutzifer & Vintze... heeeelppp !
Lutzifer scrie:Andy scrie:Ptr. asta cred ca ne trebuie formatul vectorial al imaginilor, asa ca Lutzifer & Vintze... heeeelppp !
Cum asta cu format vectorial, ca nu stiu
![]()
Andy scrie:OK. Deci sunteti de acord cu:
TRICOURI cu:
si STICKERE cu:
si
?
In cazul in care vi se pare OK asa, ar trebui sa incepem sa vedem pe la ce bani iesim anu' asta. MihaiM, ne mai ajuti cu stickerele? Ptr. tricouri, pana acu' avem varianta de anu' trecut si mai zicea si Adi ca intreaba de o oferta de pret.
Ptr. asta cred ca ne trebuie formatul vectorial al imaginilor, asa ca Lutzifer & Vintze... heeeelppp !
Andy scrie:Lutzifer scrie:Andy scrie:Ptr. asta cred ca ne trebuie formatul vectorial al imaginilor, asa ca Lutzifer & Vintze... heeeelppp !
Cum asta cu format vectorial, ca nu stiu
![]()
Uite detalii legate de formatul vectorial vs format raster.

Alin Gabor scrie:Mie imi plac mai mult cele dinainte de la Lutzifer - Vintze, astea nu au nimic cu moto ...
Lutzifer scrie:Alin Gabor scrie:Mie imi plac mai mult cele dinainte de la Lutzifer - Vintze, astea nu au nimic cu moto ...
Mersi![]()
Sincer sa fiu nu arata rau ce a facut Crivat , dar lipseste un motor ... si s-ar potrivi de minune daca s-ar tine intalnirea undeva in preajma pastelorseamana cu un ou stikeru... dar ii ok , eu zic sa ramana pentru la anu cu putina modificare (introdus un motor)

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori