Eu zic sa-i dam drumul cat mai repede la fabricare, nu de alta dar...
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
crivat scrie:forma am ales-o pentru ca e una organica si foarte "individualista", care se aseaza bine absolut oriunde si merge cu orice forma in jur. in plus, lipsa unor colturi o face infinit mai stabila pe suportul pe care vine lipita. un element motoretistic e usor de introdus intr-o macheta, daca e neaparata nevoie. o sa pun si celelalte idei; oricum, trec (ca si design) printr-o faza in care apreciez lucrurile simple si unitatea, adica forma vizuala sa fie cat mai adunata, mai condensata. mai sobra, daca vreti.

Andy scrie:M-am tot uitat, am fumat, m-am gandit si-am mai fumat si iar m-am uitat si cre' ca putem face asa:
tricouri:
stickere:
... si m-am tot uitat lung la ele si cred s-ar potrivi mai bine varianta color pe care a postat-o Lutzifer (+modificarile facute in asta)
si
sau ce-o iesi ca produs finit de la Crivat pe tema asta (care mie mi se pare interesanta)
si un banner:
daca-l mai coace Florin si anu' asta.
Ce ziceti, vi se pare si voua OK asa?
florad scrie:Il fac pe banner dar trebuie o poza de format mare va rog !
mmario scrie:Vezi ca scrie "TRANSALP" in oglinda pe carena fata...
Andy scrie:
stickere:
... si m-am tot uitat lung la ele si cred s-ar potrivi mai bine varianta color pe care a postat-o Lutzifer (+modificarile facute in asta)
Lutzifer scrie:mmario scrie:Vezi ca scrie "TRANSALP" in oglinda pe carena fata...
Da , pentru ca poza initial a fost facuta invers.Cu fata spre stanga!
Dar i-am adus o mica modificare si acuma chiar se si vede scrisul ok
manach scrie:sa ma iertati ca vin doar cu obiectii si nu pun osu' la treaba, dar sunt prea multe fonturi pe un singur obiect. fiecare cuvant scris in alt fel pare o copilarie facuta in Powepoint. imi cer scuze inca o data pentru ca stiu ca ce faceti voi necesita ceva munca (doar si eu fac asta zilnic, la lucru); sper sa ma urnesc cat mai repede si sa fac si eu o varianta

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori