Am mers pe Valea Muresului spre Deva prin: Vladimirescu, Cicir, Mandruloc, Paulis, Lipova, Odvos, Conop, Barzava, Capruta si din Julita am facut stanga spre Gurahont. Se trece dealul pe un drum frumos virajat cu o lungime de 30 km din care momentan sunt proaspat asfaltati aproximativ jumatate, prima jumatate de la Julita la Gurahont. Imediat dupa primii 3-4 km ce am intrat pe acest drum am vazut un loc fain de picnik si ne-am oprit sa frigem ce am cumparat. Am deviat de la drumul principal 100m prin noroi si am parcat. Am inceput sa adunam lemne pentru foc, sa “pregatim terenu”
Am stat aprox 2 ore pana am facut toti carnea, pana am mancat, am mai lenevit putin si ne-am continuat drumu. Inca cativa km pe asfalt bun, proaspat facut!
Undeva la jumate din distanta asfaltul se termina si incepe, defapt continua vechiul drum. Cei care au mai fost in anii anteriori stiu cum este, adica rau
Din Gurahont pana in Ineu este drum impecabil, foarte frumos virajat, o placere sa te plimbi pe el. Am mai facut cateva mici pauze pana in Arad si in jurul ore 19:30 parca am fost in Arad.
Participanti am fost: Eu cu Silvia (TransALP), Atti cu Moni (TransALP), Ovi (Pegaso), Alex (TDM), Dudă (GS Adventure).
In cazul in care apar probleme cu Slide-urile intrati la mine pe BLOG si uitati-va acolo, is si poze - http://lutzifer.transalp.ro/julita-gura ... -mar-2011/
PART 1
PART 2
Poze:

News