Julita - Gurahont, 27.Mar.2011

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Julita - Gurahont, 27.Mar.2011

Mesajde Lutzifer pe Mar Mar 29, 2011 8:55 am

Pe data de 27.Martie.2011 am facut o “scurta” plimbare de Duminica. Ne-am intalnit la ora 11:00 la BILLA de unde am facut cateva cumparaturi: carne, apa, seminte, dulciuri, fiecare ce a vrut. Am alimentat la iesire din Arad si am plecat la drum in jurul orei 12:00.
Am mers pe Valea Muresului spre Deva prin: Vladimirescu, Cicir, Mandruloc, Paulis, Lipova, Odvos, Conop, Barzava, Capruta si din Julita am facut stanga spre Gurahont. Se trece dealul pe un drum frumos virajat cu o lungime de 30 km din care momentan sunt proaspat asfaltati aproximativ jumatate, prima jumatate de la Julita la Gurahont. Imediat dupa primii 3-4 km ce am intrat pe acest drum am vazut un loc fain de picnik si ne-am oprit sa frigem ce am cumparat. Am deviat de la drumul principal 100m prin noroi si am parcat. Am inceput sa adunam lemne pentru foc, sa “pregatim terenu” :D Vremea era destul de buna, nici foarte frig, da nici foarte cald. Pe parcursul zilei temperatura a variat de la 7 la 13 grade.
Am stat aprox 2 ore pana am facut toti carnea, pana am mancat, am mai lenevit putin si ne-am continuat drumu. Inca cativa km pe asfalt bun, proaspat facut!
Undeva la jumate din distanta asfaltul se termina si incepe, defapt continua vechiul drum. Cei care au mai fost in anii anteriori stiu cum este, adica rau :D Am mers frumos la “pas” 20-25 km/h si intr-un final am ajuns in Gurahont la ora 16:45.
Din Gurahont pana in Ineu este drum impecabil, foarte frumos virajat, o placere sa te plimbi pe el. Am mai facut cateva mici pauze pana in Arad si in jurul ore 19:30 parca am fost in Arad.
Participanti am fost: Eu cu Silvia (TransALP), Atti cu Moni (TransALP), Ovi (Pegaso), Alex (TDM), Dudă (GS Adventure).

In cazul in care apar probleme cu Slide-urile intrati la mine pe BLOG si uitati-va acolo, is si poze -
http://lutzifer.transalp.ro/julita-gura ... -mar-2011/

PART 1

PART 2

Poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Re: Julita - Gurahont, 27.Mar.2011

Mesajde Alin Gabor pe Mar Mar 29, 2011 10:07 am

Frumos ! Trebuie sa imi spui odata unde este mai exact locul de picnic de dupa Julita, pana acolo am mai fost, dar nu am urcat in sus niciodata. Apropo mai este bazinul cu apa la pensiunea aia frumoasa in Julita ? Era ceva de vis acolo .... cu cabanute si piscina, un poduletz peste rau facut artizanal ...etc. Sper ca nu a dat faliment , eu am fost acum citiva ani ... cu masina. Nu eram insurat :coolrider
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Re: Julita - Gurahont, 27.Mar.2011

Mesajde Lutzifer pe Mar Mar 29, 2011 10:27 am

Alin Gabor scrie:Frumos ! Trebuie sa imi spui odata unde este mai exact locul de picnic de dupa Julita, pana acolo am mai fost, dar nu am urcat in sus niciodata. Apropo mai este bazinul cu apa la pensiunea aia frumoasa in Julita ? Era ceva de vis acolo .... cu cabanute si piscina, un poduletz peste rau facut artizanal ...etc. Sper ca nu a dat faliment , eu am fost acum citiva ani ... cu masina. Nu eram insurat :coolrider

Las ca o sa iti zic.. ii la vreo 3-4 km pe partea stanga. Dupa ce iesi din sat imediat la vreo 1-2 km.

Nu stiu daca mai este pensiunea de care zici cu piscina... am auzit si eu de ea. Da nu stiu nimic. :)
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul