la marea noastra

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

la marea noastra

Mesajde doctoril pe Lun Iul 13, 2009 8:14 pm

sa mai mergem si la mare, nu numai la munte si prin noroaie
sambata dimineata a fost pustiu drumul vechi spre Constanta, din Pantelimon pana la Fetesti unde a trebuit sa intru pe autostrada. apoi aglomeratie, masini
in Mamaia am fost in zona 0 la mitingul aviatic, apoi cazare in Eforie N, plimbare, mancare, plimbare, apoi pe la ora 21 ne-a ajuns codul galben.
duminica plaja pana pe la ora 15 cand au revenit norii, repede bagajul si A2, unde am facut 2 dusuri de vreo 5 min fiecare, dar suculente
o tura de relaxare, fara ploaie, cum a fost la munte

http://picasaweb.google.com/doctorumoto ... Iulie2009#

PS: salut AKA, degeaba te-am claxonat si am alergat dupa tine pe dunga din dreapta dintre masini si sant, nu ai vrut sa stam la o vorba :lol:
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Re: la marea noastra

Mesajde tazspy pe Lun Iul 13, 2009 11:31 pm

AI AVUT VOIE SA INTRI IN APA DOAR IMBRACAT :?: SAU STIA ANA CA DACA TE DEZBRACI O SA FACI FURORI PE PLAJA, CA SIMPATIC STIU CA ESTI, SAU CREDEAI CA O SA TE FILMEZE LUMEA NUMAI PE TINE SI NU O SA MAI SE UITE SI LA AVIOANE. :oops: :bounce: :lol: :Dejtu2:DACA IL SUNAI SI PE FRED CRED CA ERATI MAI MULTI LA MARE CA VROIA SI EL SA MEARGA.MAI DA SI TU UN BIP CA TE SUNAM NOI. :Dejtu2:
PS. EU DE AZI PANA PE 09.08 SUNT IN CONCEDIU ASA CA :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :shaking2: :shaking: :evil: :Dejtu2: :Salutare: :hainoroc:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Mar Iul 14, 2009 3:31 pm

Da, mi-e dor de marea noastra... :soarele:
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde M a v e r i c k pe Mar Iul 14, 2009 6:00 pm

Mie nu.
Sau ca sa fiu mai explicit, nu mi-e dor de marea noastra din ultimii ani. Mi-e dor de aia de acum 10-15 ani, cand nu erau toate constructiile alea pe faleza si puteai sa te relaxezi si sa te bucuri de natura. Nu te calcai pe picioare cu nimeni, mai venea cate un delfin pana la plaja alergand sardinele.. erau stoluri de pescarusi si barci de pescari peste tot... d'astea.
Acum plaja e plina de PET-uri, barcile nu mai ies la pescuit pentru ca e mai simplu sa importi pestele din Paris, pescarusii au disparut; la fel si delfinii si alti pesti... In schimb au aparut "rechini" inconjurati de silicoane; muzica urla in terase de-ti sparge timpanele iar hotelurile, ei bine hotelurile sunt mai scumpe decat pe Coasta de Azur insa serviciile sunt cam de 14 ori mai proaste.
Nu dau cu pietre, nu arat cu degetul, este pur si simplu impresia mea bazata pe niste experiente (probabil) mai nefericite.
Be aware!
Be alert!
Be seen!
M a v e r i c k
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Vorba de duh: Ridica-te si mergi!
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Mie Iul 29, 2009 2:06 pm

am apucat si eu acelle vremuri cand ma duceam in tabara cu profesorul de sport sau cu matusa sau cu parintii...

in ultimii ani cat am fost acasa am fost la Eforie Sud, unde parca mai ramasese ceva din trecut... nu atat de mult lux si aglomeratie...
despre Mamaia si Neptun ce sa zic... nu mi-e dor... prefer Albania, unde e wild wild west, cu adevarat wild.... adica fara nici o imbunatatire, marea asa cum e ea...
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Înapoi la Aventuri cu Transalpul