Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss
Belbody scrie:DIn manualul Haynes luat, si din cel original: lantul se regleaza cu motocicleta pusa in cricul lateral. Burta lantului trebuie sa fie de 35-45 mm. Din experienta proprie iti spun, cu cat e mai intins cu atat il uzezi mai repede.
robokid scrie:Am facut filmulet cu lantu' lu' peste
http://www.youtube.com/watch?v=vKRT8k4FndQ
Intre timp am mai fost pe la un meserias care a zis ca e normal ca asa face lantul cand e nou, dar mai studiez ca nu a fost prea convingator
piccolino scrie:Intrebare: Cat mai ma duce lantul original de pe transalp, in conditiile in care acum am 15000km cu el?

Pedross_pdo scrie:Datorita diferitelor moduri de intretinere a lantului [a se citi idei] ,voi expune modalitatea mea de curatare a lantului...daca procedez gresit rog sa interveniti...mersi anticipat.
Dupa ce am suspendat moto pe cricul central, degresez lantul cu o pensula cu motorina, apoi il spal cu apa de la robinet ,sub presiune, il sterg cu o cirpa, dau cu un spray de curatat, dupa care il ung cu spray MOTUL cu teflon

Belbody scrie:sa va spun metoda mea... za best!
nu-i fac nimic!
ii mai dau cu ulei de motor cand nu am ce face... acum a cam ruginit de cand sta dar numai pe exterior. e fain rosu asa...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori