Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss
Andy scrie:Nu-mi fac griji ce desfacutul lantului... cu un dorn, bat in niturile alea pana ies. Si de inchis, folosesc o za noua, cu aceleasi caracteristici cu lantul. Asa mi-am montat si lantul precedent... numai ca de data asta, nu mai vreau sa dau 100 RON ptr. chestia asta... mai bine beau o bere in plus... si ii dau si lu' Alex una.

edisone scrie:Andy scrie:Nu-mi fac griji ce desfacutul lantului... cu un dorn, bat in niturile alea pana ies. Si de inchis, folosesc o za noua, cu aceleasi caracteristici cu lantul. Asa mi-am montat si lantul precedent... numai ca de data asta, nu mai vreau sa dau 100 RON ptr. chestia asta... mai bine beau o bere in plus... si ii dau si lu' Alex una.
Daca nu vrei sa dai bascula (ba nu scula) jos, de ce nu ai luat un lant desfacut?
P.S. eu asa mi-am luat anul trecut
Andy scrie:Ca n-aveau decat d-asta...
namaste scrie:Lantul meu e mort si am comandat unul nou. Un DID VX ring de la Dilly. Singura problema e ca nu aveau pe stoc decat desfacute. Asa ca am luat unul desfacut in speranta ca gasesc pe la voi o presa, pentru ca momentan nu-mi permit una.
Are cineva o presa de inchiriat?
Multumesc anticipat.
Andrei..
namaste scrie:Lantul meu e mort si am comandat unul nou. Un DID VX ring de la Dilly. Singura problema e ca nu aveau pe stoc decat desfacute.
namaste scrie:DID Gold VX Ring cu pinioane DID - 135 euro
Andrei..
namaste scrie:N-am gasit nimic pe Louis. Daca aveti vreo oferta mai buna spuneti repede
Andrei..
namaste scrie:Multumesc mult pentru informatie.
Am gasit pe Louis cu 120 de euro (redus de la 167). Diferenta e de 15 euro asa ca o sa iau de aici.
Inteleg ca vine desfacut, cu za de prindere, pinioane si tot ce ii trebuie..
E cel galben sau cel de culoare normala?
Andrei..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori