lantul....probleme,rezolvari

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

Re: lantul....probleme,rezolvari

Mesajde FarcasDavid pe Mar Sep 06, 2011 12:02 am

Salutare,stie cineva ce fel de ulei de lant trebuie pentru transalp pd06?
sau nu are importanta?
FarcasDavid
Cum ii zice la ....

Mesajde reltih pe Mar Sep 06, 2011 11:01 am

ca si la restul motoarelor, de motor, de drujba, de gatit, cele mai frecvente sunt spray-urile, fie din benzinarii, fie din magazinele specializate, practic poti da cu orice lubrifiaza dar nu recomand WD40 :nana
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde vice pe Mar Sep 06, 2011 2:36 pm

Eu am Loobman si folosesc ulei de cutie de viteze (80W90), ce-l mai aveam prin casa. Mai am vreo 150ml, asa ca, sunt asigurat si anul care vine.
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Mesajde namaste pe Mie Sep 07, 2011 2:43 pm

Are cineva un raport diferit de cel standard : 15/47.

Vreau sa traga mai bine in teren, nu ma intereseaza un consum scazut la drum lung ci un ambreiaj mai putin uzat in offroad. As prefera sa pun o foaie mai mare pentru a reduce frecarea pe bascula lantului, cauzata de inaltarea abuziva a spatelui.
Motorul il voi folosi cu precadere pe drumuri uitate de lume.

Andrei..
Tel: 076 7718899
namaste
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Unchiu' pe Mie Sep 07, 2011 3:25 pm

FarcasDavid scrie:Salutare,stie cineva ce fel de ulei de lant trebuie pentru transalp pd06?
sau nu are importanta?

Orice ulei de transmisie, solutie recomandata de producator...ca e PD 06 sau PD(F) :nana , acelasi drac de lant este.
Si o recomandare, poti cauta in forum cu putin mai multa atentie inainte de a posta ceva...sunt destule informatii si forumul destul de aglomerat pentru a repeta iNtrebari puse anterior de alti useri.

Stima,

Liviu

P.S.

Pe pagina anterioara postului tau era informatia solicitat de tine si nu numai acolo....
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde Andry pe Joi Sep 08, 2011 8:47 am

namaste scrie:Are cineva un raport diferit de cel standard : 15/47.

Vreau sa traga mai bine in teren, nu ma intereseaza un consum scazut la drum lung ci un ambreiaj mai putin uzat in offroad. As prefera sa pun o foaie mai mare pentru a reduce frecarea pe bascula lantului, cauzata de inaltarea abuziva a spatelui.
Motorul il voi folosi cu precadere pe drumuri uitate de lume.

Andrei..

Eu am raport diferit, dar e taman invers fata de ceea ce cauti tu - am 16/48 . Acceleratie mai lenta, mai putine turatii la drum lung.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Vând fân!
Kilometraj: 4300

Mesajde FarcasDavid pe Vin Sep 09, 2011 6:23 pm

Unchiu' scrie:
FarcasDavid scrie:Salutare,stie cineva ce fel de ulei de lant trebuie pentru transalp pd06?
sau nu are importanta?

Orice ulei de transmisie, solutie recomandata de producator...ca e PD 06 sau PD(F) :nana , acelasi drac de lant este.
Si o recomandare, poti cauta in forum cu putin mai multa atentie inainte de a posta ceva...sunt destule informatii si forumul destul de aglomerat pentru a repeta iNtrebari puse anterior de alti useri.

Stima,

Liviu

P.S.

Pe pagina anterioara postului tau era informatia solicitat de tine si nu numai acolo....

Multumesc,da acuma vad ca ii aproape peste tot informatia asta ,da macar acuma stiu sigur :D
FarcasDavid
Cum ii zice la ....

Anterior

Înapoi la Transmisie