lantul....probleme,rezolvari

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

Re: lantul....probleme,rezolvari

Mesajde vintze pe Dum Mar 29, 2009 2:34 pm

simsonache scrie:salutare :Salutare: am citit toate discutiile am si raspuns dar se pare ca a venit si randul vacutei mele sa ceara si un set de lant nu numai gaz si pajijti alpine deci :HMM: dilema mare ce aleg ?
pe louis REGINA si DID dif de pret intre ele de circa 30 euro care e mai bun si am mai vazut si RK .....care e cel mia bun pt vacuta mea?????????????????????? REGINA vs DID vs RK :shaking: :shaking:

care vrea buzunarul tau. eu mi-am pus did, dar inca ma mai intreb daca a meritat diferenta... stii, citeam o chestie de markting... care rezumata ar fi cam asa: daca toate sticlele de vin costa 100 de lei si tu vrei sa scoti un vin de 200 de lei, scoate unul si de 400 si pune-l in raft langa cel de 200. vei avea vanzari mai multe decat cel de 100... cateodata merita sa iei ce-i mai scump, alteori ma indoiesc :Nigar:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde edisone pe Dum Mar 29, 2009 4:01 pm

simsonache scrie:salutare :Salutare: am citit toate discutiile am si raspuns dar se pare ca a venit si randul vacutei mele sa ceara si un set de lant nu numai gaz si pajijti alpine deci :HMM: dilema mare ce aleg ?
pe louis REGINA si DID dif de pret intre ele de circa 30 euro care e mai bun si am mai vazut si RK .....care e cel mia bun pt vacuta mea?????????????????????? REGINA vs DID vs RK :shaking: :shaking:

cred ca ar trebui sa aflam parerea lui Belbody si a lui ivanp in chestiunea asta :?: . sa ajungi la 15 mii si sa nu-l intinzi niciodata sau sa faci 25 de mii si sa te obosesti doar odata sa-l intinzi ...
eu mi-am luat DID X RINGK G&B525VM2 OFF, de la romi, cu 687 Lei si sper sa fac cat mai multi km :bounce:
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde dan_motor2003 pe Dum Mar 29, 2009 5:53 pm

edisone scrie:

cred ca ar trebui sa aflam parerea lui Belbody si a lui ivanp in chestiunea asta :?: . sa ajungi la 15 mii si sa nu-l intinzi niciodata sau sa faci 25 de mii si sa te obosesti doar odata sa-l intinzi ...
eu mi-am luat DID X RINGK G&B525VM2 OFF, de la romi, cu 687 Lei si sper sa fac cat mai multi km :bounce:

Salutari, eu mi-am luat lant de la Louis DID cu pinioane SUNSTAR 510 sau 520 RON acum un an, 15000 de km facuti cu el , ungere cu spray cu teflon la aprox 300 de km , spalare cu gaz lampant la aprox 1200 de km, este inca unde arata pe sticker NEW , nevoie sa-l intind nu a fost niciodata, am slabit roata o singura data sa spal bascula si toate cele => si a trebuit sa refac reglajul....

Din cate am citit si auzit DID sunt cele mai bune.

Vreme cat mai buna sa avem acum in martie...
A fost odata ca-n povesti
A fost ca niciodata,
Din rude mari împaratesti,
O prea frumoasa fata.

Si era una la parinti
Si mândra-n toate cele,
Cum e Transalpu' între sfinti
Si Honda între stele.

Culbutorii si tachetii joaca hora ca baietii!!!
dan_motor2003
Merg pe o roata

Kilometraj: 60000

Mesajde simsonache pe Dum Mar 29, 2009 8:43 pm

sal mai nu buzunarul e problema ci faptul ca muncesti mult s ail scoti si pe deasupra vrei sa te tina cat mai mult tinand cont ca nu se comporta ca un lant uns cu ulei in permanenta si ideea era ce imi aleg tind seama de calitate nu de banii in primul rand ca si banii sunt un impediment dar las la opartre impedimentul fac oare care sacrificiu dar sa nu umblu la 1000 sa il schimb .se merita DID? :Nigar:
drum bun si asfalt uscat
simsonache
Merg pe o roata

Vorba de duh: brmm brmm poc poc

Mesajde simsonache pe Dum Mar 29, 2009 8:44 pm

edisone scrie:

sal tot romi o sa mi.l aduca si mie dar ma interesa ce e mai bun :Salutare:
drum bun si asfalt uscat
simsonache
Merg pe o roata

Mesajde Belbody pe Lun Mar 30, 2009 12:08 am

Oameni buni, nu cumparati Regina, am citit pe la nemtalai si pe transalp.org numai lucruri proaste despre el. Cica sunt naspa rau.

Luati DID ca merita banii. Sau RK, sau EK.
Pinioanele Sunstar sunt intr-adevar foarte bune, de-alea am si eu si (hai sa ma laud iar) amandoua sunt la al doilea lant si ati vazut cum arata... :D

Lantul meu este EK si e la bani aici la magazin la fel cu cel DID luat de pe Louis.de
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde Korben Dallas pe Lun Mar 30, 2009 10:13 am

Belbody scrie:Oameni buni, nu cumparati Regina, am citit pe la nemtalai si pe transalp.org numai lucruri proaste despre el. Cica sunt naspa rau.

Şi abia acum îmi spui?
După ce l-am folosit un sezon şi jumătate fără probleme?
N-o fi el Regina cel mai bun, dar nici chiar aşa prost nu e
Totul se rezumă la întreţinere, e mai pretenţios
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Belbody pe Lun Mar 30, 2009 11:06 am

Eu iti zic ce am citit, nu am avut, nu am probat.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde simsonache pe Mar Mar 31, 2009 8:58 am

Belbody scrie:Oameni buni, nu cumparati Regina, am citit pe la nemtalai si pe transalp.org numai lucruri proaste despre el. Cica sunt naspa rau.

Luati DID ca merita banii. Sau RK, sau EK.
Pinioanele Sunstar sunt intr-adevar foarte bune, de-alea am si eu si (hai sa ma laud iar) amandoua sunt la al doilea lant si ati vazut cum arata... :D

Lantul meu este EK si e la bani aici la magazin la fel cu cel DID luat de pe Louis.de

:Salutare: mai nu se merita kitul complet DID de pe luois sau e mai bine sa imi iau kitul de lant din bucati adica pinionul de la alta firma si lantul de la alta? ca vd diverse variante pe aici si imi e greu sa imi aleg ce e mai bun.si inca o intrebare kiturile de lant sau mia bine zis lanturile sunt cu siguranta?sau se imbina cum e al meu cu bolt si trebuie presa?si care ar fi cele mai bune pinioane daca e sa il fac din bucati?
:carte: :HMM:
drum bun si asfalt uscat
simsonache
Merg pe o roata

Mesajde Korben Dallas pe Mar Mar 31, 2009 9:02 am

Păi cică la motoare de peste 250 cc nu se pune lanţ cu siguranţă pentru că... nu sunt sigure
Asta spun toţi producătorii de lanţuri
Şi da, de aia i se spune KIT de lanţ, pentru ca trebuie sa iei lanţul şi pinioanele de la acelaşi producător
Desigur, daca pui lanţ nou pe pinioane vechi (sau invers) nu prea mai contează
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde simsonache pe Mar Mar 31, 2009 9:06 am

KETTENSATZ DID X-RING
XL600V BJ.89- (118/15/47) intrebare cifrele din paranteza imi spun nr de zale /dinti pinion/si dinti foaie? :Palidu':
drum bun si asfalt uscat
simsonache
Merg pe o roata

Mesajde vintze pe Mar Mar 31, 2009 9:13 am

simsonache scrie:KETTENSATZ DID X-RING
XL600V BJ.89- (118/15/47) intrebare cifrele din paranteza imi spun nr de zale /dinti pinion/si dinti foaie? :Palidu':

dap
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Belbody pe Mar Mar 31, 2009 1:03 pm

pai 118 zale la lant
15 dinti pinionul mic
47 dinti pinionul mare

Luati kit separat ca nu are nimic. Nu mai fiti paranoia... (scuzati expresia) (gura mamii lui de lant) :Nigar: :Nigar:
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde edisone pe Mar Mar 31, 2009 2:15 pm

si mai exista un indicativ pe lant "VM" pe care il gasesti la reducere cu 130 euro la louis.de si "VM2" care este cica mai "lucrat" si il poti achizitiona in cateva zile cu 159 euro la romimoto. dar conteaza imens si cum il intretii
bafta!
p.s. se recomanda sa il iei deschis "OFF" se pune mai usor, fara sa dai bascula jos
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde dan_motor2003 pe Mar Mar 31, 2009 6:56 pm

edisone scrie:

si mai exista un indicativ pe lant "VM" pe care il gasesti la reducere cu 130 euro la louis.de si "VM2" care este cica mai "lucrat" si il poti achizitiona in cateva zile cu 159 euro la romimoto. dar conteaza imens si cum il intretii
bafta!
p.s. se recomanda sa il iei deschis "OFF" se pune mai usor, fara sa dai bascula jos

In Haynes, parca nu se recomanda sa se foloseasca cele "deschise"(asa imi amintesc), bascula se da fff usor jos( in comparatie cu alte moto), se da axul principal jos, si unul de la pro-link, cu ocazia asta vezi si care e treaba cu rulmentii/bucsele basculei si pro-link-ului, + gresarea aferenta( vaselina alcalina, din cate imi amintesc se fol la rulmenti dar nu stiu sigur).

Salutari!!!
A fost odata ca-n povesti
A fost ca niciodata,
Din rude mari împaratesti,
O prea frumoasa fata.

Si era una la parinti
Si mândra-n toate cele,
Cum e Transalpu' între sfinti
Si Honda între stele.

Culbutorii si tachetii joaca hora ca baietii!!!
dan_motor2003
Merg pe o roata

Kilometraj: 60000

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Transmisie