* in week-end-u' care urmeaza (4-6.07.2008)
* cu plecare de vineri (dupa pranz... in functie de posibilitati) si cu intoarcere duminica dupa-amiaza
* pe traseul: Bucureşti – Buzău – Bacău – Roman – Gura Humorului – Moldoviţa – Raşca – Vatra Dornei – Bicaz –Sănmartin – Valea Uzului – Slănic Moldova - Balvanyos – Lacul Sfânta Ana – Sfântu Gheorghe – Braşov – Râşnov – Golomoş – Râşnov – Zărneşti – Poiana Mărului – Şinca Noua – Făgăraş – Cârţişoara – Bâlea Lac (Transfăgărăşan) – Curtea de Argeş – Piteşti – Bucureşti
Propun locuri de oprire peste noapte la Rasca (in Moldovita - jud. Suceava - unde va rezolv eu cu gazduirea) si la cabana Golomos (langa Rasnov... ptr. cei care inca nu stiu).
Deci traseul va fi:
- ZIUA 1: Bucureşti – Buzău – Bacău – Roman – Gura Humorului – Moldoviţa – Raşca
- ZIUA 2: Raşca – Vatra Dornei – lacul Bicaz – cheile Bicazului - Sănmartin – Valea Uzului – Slănic Moldova - Balvanyos – Lacul Sfânta Ana – Sfântu Gheorghe – Braşov – Râşnov – Golomoş
- ZIUA 3: Golomoş – Râşnov – Zărneşti – Poiana Mărului – Şinca Noua – Făgăraş – Cârţişoara (Transfăgărăşan) – Balea Cascada - Bâlea Lac - Cabana Capra - Cabana Piscul Negru - Lacul Vidraru – Curtea de Argeş – Piteşti – Bucureşti
Traseul si harta cu traseul pe care l-am propus pot fi vizualizate la sectiunea DOWNLOAD a forumului.
Ca stil de mers: 120-130 pe DN-uri (bune) si E-uri, 70-90 pe DJ-uri si DN-uri proaste, prin localitati (la limita legalitatii (si usor peste... dac' se poate) si pe forestiere (ex.: Valea Uzului... fiecare cum poate... in functie de starea drumului - si apropos: n-am cramponate asa ca daca-s namoale merg incet si-ncetisor
Deci, daca sunt doritori astept un semn pe PM, YM sau e-mail.

News