Salutari, am comis-o si eu, am mai scapt in nenumarate randuri vaca pe dealuri, dar trante usoare, de data asta insa... Am vazut un deal cu iarba destul de abrupt, mi-am luat viteza, si cand sa ajung la coama dealuluiu, mi-a dat in cap ca habr n-am ce este in partea cealalta si am lasat nitel din gaz (si am avut dreptate era ditamai copacul doborat)care sunteti mai experimentati in ale edurelei cred ca va dati seama ce patesti pe o panta foarte abrupta cu iarba cand te opersti inainte de varf.....am cazut, vaca s-a dat o data(slava domnului ca doar o data) peste cap, iar eu am alunecat pe spate cu capul la vale vre-o cativa metri pana m-am orpit (geaca de touring a facut fata cu brio inclusiv unei zone cu pietris). Ma asteptam la pagube foarte mari, din fericire insa, singurul lucru care a cedat a fost oglinda stanga, cea din dreapta s-a desurubat si sa rasucit (ma sfatuitt cineva sa nu strang prea tare oglinzile tocmai din acest motiv). Misterul cel mai mare pentru mine este cum de a scapat parbrizul meu inalt de touring no-name intreg. In consecinta cine are de vanzare o oglinda sa ma anunte si pe mine, dar am nevoie doar de partea rotunda cu oglinda in sine, tija a ramas intreaga(relativ). Daca totusi aveti si tija si nu vreti sa ramaneti cu ea "pe stoc" o cumpar si pe aia(amanetez eu ceva

).
Numai bine,
Eugen