Macea - Arad! Plimbare de Duminica 6.Mar.2011

Povestiri, fotografii, track-uri din aventurile voastre.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Macea - Arad! Plimbare de Duminica 6.Mar.2011

Mesajde Lutzifer pe Lun Mar 07, 2011 9:41 pm

Sambata stateam si ma gandeam unde am putea merge Duminica la o plimbarica cu motoru… dar Duminica, ce sa vezi… ca NINGE :D Atunci am zis ca stau acasa 100%. Dar nu peste mult timp isi face Clau prezenta pe mess si trage de mine sa mergem undeva la plimbare cum am stabilit. Dupa cateva minute de negocieri si planuri unde s-ar putea merge pe zero grade si ninsoane cu motoru :D M-am imbracat si directia Vlaicu la Clau la garaj. Acolo am hotarat ca mergem pana la Macea ca n-am mai fost de foarte multi ani. In Curtici ne-am oprit la un prieten de a lui Clau sa-i imprumute inca o cagula ca ii inghetza gatul :P (daca nu si-a luat masca de fatza/gat din LOUIS cu 11 euro ) Din Curtici mai sunt cam 5 km pana la Macea. Am ajuns la Gradina Botanica, evident nu era nici cucu p`acolo, doar vreo 2 caini vagabonzi. Ne-am plimbat vreo 15 min si am plecat. Cand am trecut prin Curtici ne-am oprit la prietenul nostru drag Alex, zis si Dudes :D . Am stat si cu el vreo 10 min de vorba si directia Arad ca mi s-a facut foame!!
Am mai facut cateva poze cu animalele din centrul Curticiului, ceva filmari pe drum si asta a fost tot. Am invartit roata aprox 60 km, pana la urma vremea s-a facut frumoasa. Cand am ajuns acasa in nici jumatate de ora iara a nins.

Pentru a vedea SlideShow FOTO/VIDEO - 10:55 min, va rog sa intrati pe BLOGUL MEU unde am postat Slide-ul!

Sau de pe TriluLilu!

Poze:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine Imagine
Lutzifer
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Honda - The Power Of Dreams !
Kilometraj: 117602

Înapoi la Aventuri cu Transalpul