Moderatori: Andy, manach, B43XTM
iulian scrie:eu iti recomand sa iei mansoane originale chit ca dai mai mult da merita , eu mi-am luat de pe louis si iti spun ca nu se compara cu alea originale din toate punctele de vedere

deathu scrie:Salutare,
Cam de aceeasi problema m-am lovit si eu cand am incercat sa schimb mansoanele: partea alba de plastic pe care sta mansonul din dreapta, este prea scurta. Practic orice manson as gasi de cumparat, este mai lung decat plasticul "throttle tube" al meu. In consecinta a trebuit sa iau niste jafuri iefine de cauciuc pe care sa le scurtez.
Ce ma surprinde, la mine acel throttle tube pare a fi taiat in capatul dinspre exterior (intr-un mod nu prea elegant, dar asta e mai putin relevant). Posibil ca unul din fostii proprietari sa fi facut asta pt a acomoda capetele de ghidon care se prind cu surub, dar as vrea sa stiu care este configuratia "standard" pt XL600V: manson in forma de tub (ne-infundat) + capete de ghidon prinse in suruburi, sau manson "infundat" la un capat?
Chiar vreau sa-mi pot pune si eu niste mansoane mai de calitate, dar fara sa ma apuc sa le ciopartesc eu.
robert scrie:Si eu am aceeasi problema.
Ai rezolvat problema cu mansoanele ?
Daca da, cum ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori