marca: Metzeler
model: Tourance
sursa: SSP Bike Cluj(Romi)
pret: 600lei in iulie 2009 (atunci am pus pe Dominator care are acelasi tip de anvelope ca TA, dar si actuala motocicleta am luat-o cu Tourance)
tip: 80-20 on/off
speranta de viata: peste 20000km (nu se observa cum se toceste decat daca, compari inceputul sezonului cu sfarsitul)
impresii: Nou am avut Tourance pe Dominator si acum am unul folosit 50% pe Transalp. Ambele perechi au avut si respectiv au o aderenta foarte buna pe asfalt (nu s-a intamplat sa am probleme in nici o situatie). Pe ud nu m-am dat foarte mult (nu am fost nevoit sa merg decat putin pe ploaie), dar din ce am simtit aderenta se mentine si diferenta nu e mare fata de uscat. Pe offroad m-am distrat cu Dominatorul, in sensul ca pe macadamul spre Obarsia Lotrului dinspre Sebes a vazut Domi si 100km/h si nu aveam vreo retinere fata de cauciuc. Nu e el specializat pe off, dar fata de Anakee pe care l-am avut inainte nici nu s-a comparat (dar totusi nu e nici cramponat).
Din punctul meu de vedere, e cea mai buna optiune pentru un Transalp care vede offroad doar un sfert din calatorie. Pentru mine tot Tourance va fi si urmatoarea pereche de anvelope.

News