Metzeler Tourance - Review

Spune-ţi părerea !

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Metzeler Tourance - Review

Mesajde Schumy pe Joi Iun 03, 2010 11:45 pm

marca: Metzeler
model: Tourance
sursa: SSP Bike Cluj(Romi)

pret: 600lei in iulie 2009 (atunci am pus pe Dominator care are acelasi tip de anvelope ca TA, dar si actuala motocicleta am luat-o cu Tourance)

tip: 80-20 on/off
speranta de viata: peste 20000km (nu se observa cum se toceste decat daca, compari inceputul sezonului cu sfarsitul)

impresii: Nou am avut Tourance pe Dominator si acum am unul folosit 50% pe Transalp. Ambele perechi au avut si respectiv au o aderenta foarte buna pe asfalt (nu s-a intamplat sa am probleme in nici o situatie). Pe ud nu m-am dat foarte mult (nu am fost nevoit sa merg decat putin pe ploaie), dar din ce am simtit aderenta se mentine si diferenta nu e mare fata de uscat. Pe offroad m-am distrat cu Dominatorul, in sensul ca pe macadamul spre Obarsia Lotrului dinspre Sebes a vazut Domi si 100km/h si nu aveam vreo retinere fata de cauciuc. Nu e el specializat pe off, dar fata de Anakee pe care l-am avut inainte nici nu s-a comparat (dar totusi nu e nici cramponat).

Din punctul meu de vedere, e cea mai buna optiune pentru un Transalp care vede offroad doar un sfert din calatorie. Pentru mine tot Tourance va fi si urmatoarea pereche de anvelope.
Schumy
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Apa, paie si bataie
Kilometraj: 37600

Re: Metzeler Tourance - Review

Mesajde ivanp pe Dum Iun 06, 2010 2:50 am

Din punctul meu de vedere e un cauciuc strict de strada (doar de nevoie pe drumuri neasfaltate) ... si doar pe uscat. La bruscari cu o doza de grosolanie (sau fata, sau spate) aluneca pe asfalt ud spre deosebire de Anakee care nu aluneca. Face parte din aceeasi categorie cu Anakee (road), are o compozitie mai dura decat Anakee. Avantaj ca rezista mai mult ca si km (cred ca cu vre-o 10k diferenta intre seturi la acelasi stil de tras de motoreta), dezavantaj ca nu are aceeasi aderenta pe asfalt ud.
Am avut anakee, urmatoarele (spre toamna) or sa fie tourance.
Numai de bine,
Paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Înapoi la Feedback